HARTA României, varianta „vie”! Cum au reușit peste 1.000 de elevi să facă imposibilul

Peste o mie de elevi ai Colegiului Național „Vasile Lucaciu” din din Baia Mare au reușit imposibilul, realizând o hartă a României cu ajutorul propriilor corpuri. S-a întâmplat asta vineri, în data de 27 noiembrie, când la inițiativa mai multor profesori, elevii au participat cu mic și mare la crearea hărții României Mari, pe o suprafață de 255 de metri pătrați.

Un cititor a trimis mai multe fotografii cu momentul inedit, în care se vede harta „vie”.

„În data de 27.11.2015, elevii Colegiului National „Vasile Lucaciu” din Baia Mare au luat parte la un eveniment organizat de Coman Denis-Laurentiu, Lemian Raul, Pop Cosmin, Verdes Andrei si elevii clasei a XI-a H, coordonati de profesorii: Bodnar Anca, Sovago Adrian si Petreus Georgiana, eveniment menit sa marcheze aniversarea a 97 de ani de la Marea Unire.

Un eveniment de amploare care a implicat atat elevii cat si profesorii unitatii de invatamant – Acestia au realizat un lucru deloc usor, formand harta Romaniei Mari din persoane.

In total au participat la actiune peste 1000 de elevi, care au dat viata unei suprafete de 255 metri patrati. Harta a luat culorile drapelului national – rosul, galbenul si albastrul, dar mai ales mandria nationala, resimtindu-se in inimile tuturor participantilor”, se precizează în mesaj.

voceatransilvaniei.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns