Un frumos târg de Crăciun, amenajat într-o comună de lângă Timişoara. Spectacolele nu vor lipsi

Este una dintre cele mai întinse comune periurbane ale Timişoarei, ocupând o suprafaţă de 7.000 de hectare. Anual, primăria din localitate eliberează peste 450 de autorizaţii de construire, zona fiind căutată mai ales de timişorenii care îşi ridică imobile pe teritoriul localităţii. Comuna numără peste 7.000 de persoane, însă în realitate sunt peste 10.000.

Moşniţa Nouă e o localitate animată, iar de sărbători administraţia locală a pregătit un frumos târg de Crăciun, chiar în parcul comunei, care a fost ornat cu beculeţe colorate şi beteală.

Şase căsuţe sunt deschise atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mai vârstă, unde se vor servi produsele tradiţionale ale comercianţilor locali. Nu va lipsi nici foişorul amenajat cu scena Naşterii lui Iisus, iar Moş Crăciun va fi aşteptat pe un scaun special care este deja instalat în parc.

Micuţii vor fi întrebaţi dacă au fost cuminţi şi îi vor povesti Moşului ce cadou îşi doresc. În zilele de 15 şi 16 decembrie, va vea loc ediţia a doua a Spectacolului de colinde, manifestare ce se va desfăşura în parcul din centrul comunei.

De asemenea, în 17 decembrie, în satele Urseni şi Moşniţa Veche vor avea loc spectacole de Crăciun, iar în 25 decembrie, la Albina va avea loc un recital de colinde.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.