Un fost edil al Timișoarei îl recomandă pe Marian Cucșa pentru Parlament (P)

ALDE 03.12.

Tânărul Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș și candidat pe lista partidului pentru Camera Deputaților, a reușit să atragă alături de el persoane importante din mediul politic local, pe care timișorenii și timișenii le-au apreciat în timp.

Una dintre aceste persoane este tocmai Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei și actual consilier local independent în Consiliul Local Timișoara, care a anunțat public că îl susține în alegerile parlamentare pe Marian Cucșa, candidat ALDE Timiș pentru Camera Deputaților.

Orza a spus despre Cucșa că are „idei sănătoase”, menționând de asemenea că simte oamenii și de aceea a decis să voteze ALDE Timiș la alegerile din 11 decembrie. „Îmi place de tânărul Cucșa, îl cunosc personal.

Rădăcinile bunicilor lui sunt ca și cele ale bunicilor mei, sunt din Banat. Văd că se străduiește. Propune lucruri care contează mult în mentalul alegătorilor. Are vârsta potrivită ca să confirme și merită să primească încrederea necesară.

Nu este atât de tânăr încât să nu aibă experiență, dar nici prea copt ca să fi asimilat lucruri negative din politica de până acum. Merită o șansă acest tânăr. Este opțiunea mea pentru Camera Deputaților”, a spus Adrian Orza.
Îndemn pentru electorat

Fostul viceprimar al Timișoarei le transmite susținătorilor săi că le recomandă să-l voteze pe Marian Cucșa pentru Camera Deputaților.

„Vreau să dau o șansă unui tânăr dintr-un partid mai mic”, a adăugat Adrian Orza. Consilierul local independent a mai spus că, în opinia sa, îl consideră pe Marian Cucșa un tânăr entuziast și echilibrat, conștient de ceea ce poate face în calitate de reprezentant al timișenilor în Parlamentul României.

La rândul său, Marian Cucșa, tânărul de 30 de ani care a preluat conducerea ALDE Timiș și a atras ca membri persoane tinere și specialiști din diferite domenii, spune că susținerea publică a fostului viceprimar este o onoare și îl bucură.

„Să primesc susținerea lui Adrian Orza este onorant și mă obligă, de asemenea, să reprezint și să respect aceleași valori. Este o persoană onestă, cinstită, care a făcut multe pentru Timișoara ca viceprimar, iar acum o face în calitate de consilier local independent.

Este un exemplu pentru mine și mă bucur că le transmite susținătorilor săi să fie alături de mine în alegerile din 11 decembrie”, a declarat Cucșa.

Marian Cucșa este primul candidat pe lista ALDE Timiș pentru Camera Deputaților. ALDE Timiș se află pe prima poziție pe buletinele de vot.

(P) Comandat de: Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE, Filiala Timiș. Cod mandatar financiar coordonator: 11160008


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns