Doi oameni, tată şi fiu, au fost împuşcaţi mortal, iar alţi doi răniţi. Agresorul, un timişorean, s-a sinucis. UPDATE

Doi oameni, tată şi fiu, au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, care s-a sinucis după incident. Anchetatorii ar fi găsit un atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei în care locuia criminalul de la Palilula, potrivit primarului din localitate

UPDATE: Criminalul din Palilula ar fi avut atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei

Bărbatul care împuşcat, vineri seara, patru oameni, dintre care doi au decedat, în localitatea doljeană Palilula, ar fi avut un atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei în care locuia împreună cu concubina sa, afirmă edilul din localitate.

Primarul din Bucovăţ, comună de care aparţine Palilula, mai spune că nu ştia dacă agresorul locuia efectiv în localitate, sau se afla în vizită.

„Ştiu că a fost plecat împreună cu concubina sa în Germania. Acum o lună bunica fetei a venit la primărie să le facă acte pe casă. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercaţie cu cei doi pe care i-a omorât şi apoi a ieşit pe drum şi a tras după lume”, afirmă primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă.

Victimele care au decedat sunt Ion şi Fabian Trandafir, tată şi fiu. Alţi doi bărbaţi au ajuns la spital, unul împuşcat în antebraţ, altul în obraz.

Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţie, tânărul, de 28 ani, din Timişoara, se afla în Palilula, în vizită la o femeie cu care avea o relaţie. Vineri, bărbatul ar fi avut o stare depresivă şi ar fi intrat în conflict cu vecini ai tinerei, pe care i-a împuşcat cu un pistol confecţionat artizianal.

Agresorul, Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, din Timişoara s-a sinucis, împuşcându-se în cap.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

mediafax.ro

3 Comments
fruncea 05/12/2016
Este clar, banatenii sunt niste animale daunatoare si nu trebuie sa fie lasati sa se raspandeasca.
Lavinia 03/12/2016
Pai pana la urma e Dolj sau Timis??? Din cate stiu eu,Bucovat e in Timis,nu in Dolj..vai de geografia ta,draga "jurnalistule"