Un expat britanic, întors în Spania după reluarea zborurilor, și-a găsit locuința ocupată de români

Aproape 2.000 de locuințe din Andaluzia au ajuns să fie ocupate ilegal, cel mai mare nivel atins vreodată, spre disperarea proprietarilor care trebuie să apeleze la instanță ca să scape de chiriașii ilegali.

Pentru că legea a fost modificată recent, Poliția și serviciile sociale fac cu greu față situației, fiind necesare mai multe înfățișări în instanță pentru a obține evacuarea chiriașilor ilegali, potrivit Euro Weekly News.

Mulți expați britanici, reveniți în Andaluzia după ridicarea restricțiilor de călătorie, au descoperit că încuietorile le-au fost schimbate, iar în locuințele le fuseseră ocupate.

Asta i s-a întâmplat și lui Mark Holmes, care nu a putut intra în locuința sa din Calahonda, ocupată ilegal de mai multe persoane de origine română. ”Chiriașii” i-au arătat chiar un contract conform căruia aveau dreptul să fie acolo.

În cele din urmă, documentul s-a dovedit fals, iar românul a plecat înainte de a se ajunge în instanță, după ce a primit 1.000 de euro de la proprietar pentru a-și găsi o altă locuință, conform 3dots.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Reos 16 august 2020
Se practică și în alte țări același sistem și ne mirăm de ce suntem bine văzuți peste tot, pentru că avem oameni de valoare care ne reprezintă țară din tot sufletul omul cinstit nu mai contează în ochii nimănui!!!