Un doctor aruncă-n aer subiectul coronavirus: „Mă ofer voluntar să mă infectez. Gripa pentru proştii isterizaţi”

Un cunoscut doctor aruncă-n aer isteria creată de coronavirus. Răzvan Constantinescu, medic primar medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași, a răbufnit pe pagina de socializare.

Constantinescu susține că astfel de virusuri nu reprezintă un pericol vital decât pentru „categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie)”, potrivit bugetul.ro.

a scris, pe pagina de Facebook, medicul Răzvan Constantinescu.

32 Comments
victoraggio 24 martie 2020
Dom`doctor, suntem în data de 24.03.2020, avem deja 7(ȘAPTE) decese! Cum e cu noul coronavirus ? Te mai infectezi ?
Nu conteaza! 10 martie 2020
Oricat va bateti cu pumnii in piept,(ca batman,batman),domnul doctor tot are dreptate!....si tot voi sunteti oile care o sa.si faca alte si alte vaccinuri,ca o sa mai iasa si alte balarii de virusuri(ca are cine le crea pentru prosti). Se moare pe capete dar nu se stie de ce....oare toti au murit din cauza virusului? Ma îndoiesc sincer! Se fac teste de ochii lumii iar cifrele se bat cap in cap....unul contrazice pe celalalt. Stiri false lansate de canale politizate....credeti ce vreti! ...dar sa nu puneti la indoiala parerea unui medic voi, astia care ati facut "medicina"pe facebook! ...de credeti ca le stiti pe toate.
Lux Aeterna Luceat 27 februarie 2020
Rata de mortalitate e sub 3%. Majoritatea celor decedati sunt mai batrani de 60 de ani.Este o isterie absurda ceea ce se petrece.Iar intre timp ce pe tv/internet/radio auzi de coronavirus zi de zi, nu se aude nici macar un chitzait, ca de soarece, despre faptul ca turcia si nato armeaza o armata de taietori de capete moderati in syria !20-27 februarie / 2020, Idlib- Syria.Suntem pe muchia de cutit care separa razboiul intre nato si russia si noi umblam cu absorbante pentru femei pe fata....
Dan 27 februarie 2020
Sunt curios daca acelasi lucru este valabil si pentru parintii lui !!!??
pop 27 februarie 2020
Castiga bani completand sondaje online Sondajele valoreaza între 0,10€ si 2,5€ iar la inregistrare primesti un bonus. Inscrie-te aici https://bit.ly/2VCMqHx
Chris 26 februarie 2020
Mai sunt si dobitoci dinastia, cine spune ca daca esti medic esti intreg la cap?
Álvaro Liniers 26 februarie 2020
Bravo, d-le doctor!. Eu am vaccinul cel mai bun: miere cu usturoi. Nicio gripa de 1 an si jumătate. 5 copii. Când am vaccinat am fost mereu cu probleme. Cei care nu stie despre ce e vorba sa se tacă.
Atisa 25 februarie 2020
Bravo gigi. Corect spus. Dar pare acest domn a fi genul cu cariera esuata ,cRe sufera grav dupa atentie. La acest mod de gandire,nu e de mirare de ce n a reusit performante profesionale . In schimb cerseste simpatii prin jigniri aduse oamenilor care sunt bolnavi. Ne instiga pe toti sa nu avem simt civic si sa nu ne gandim ca poate un apropiat noua,familie e bolnav si noi fara sa vrem ,l am putea imbolnavi ca suntem sanatosi. In cazul vreunui deces,acest individ ar trebui sa aiba mustrari mari de constiinta
Atisa 25 februarie 2020
Un mare dobitoc. Cine s ar lasa pe mana unui asa medic? Te trimite acasa,iti zice ca n ai nimic si mori la usa spitalului. Geb de dr care a mai gafat asa. Rusine mare pe tara noastra. Pe mana cui ne lasam?
Gigi 25 februarie 2020
Ăsta-i medic sau pamfletar. Probabil medic, dar pamfletar este sigur.
Carla 25 februarie 2020
De ce nu distribui măscute gratuite din partea partidului pe care-l reprezinți?
Paraschiv Daniel Radu 25 februarie 2020
Problema este prea serioasa pentru a o asocia unui limbaj suburban folosit de unii comentatori. In rest, problemele cu care se va confrunta societatea sunt de natura epidemiologica, medicala si economica. Pentru acest ultim punct, statul trebuie sa intervina cu masuri fiscale inteligente pentru a reduce impactul dezastruos al carantinei de 14 zile a contactilor, atat pentru ei cat si pentru angajator. La salariile mici din Romania 14 zile reprezinta venitul unei jumatati de luna... Trebuie reglementat si statutul si modul de acordare a concediului (medical?) pentru izolare.
liliana 25 februarie 2020
Corect spus...sustin si subsriu cele mentionate mai sus ! Deschideti ochii oameni buni nu va lasati asa usor manipulati...e timpul sa va va treziti!!!!!!
Diana 25 februarie 2020
Bravo d-lui Doctor. Este o isterie, o manipulare a maselor. Este ceva ce se reduce la consumul de marfă și acumularea de bani a unor băieți deștepți care au știut să facă bani din prostia altora. COVID 19 are și el mândria lui. La ce spitale NU avem o să ne lase în pace. Eventual o să fie un spital de urgență în Biserica lui DĂNUȚ.
Ovidiu 25 februarie 2020
Bravo dl. Doctor! Eu pe cei din turma îi numesc "spălați pe creier"; și observ ca sunt foarte mulți. În afara de vaccinele care se făceau acum 30 de ani, nu am făcut nici unul și nici nu am răcit de vreo 2-3 ani. Stați cu măștile pe fata și va dați cu capul de toate obstacolele din cauza smart-urilor... apoi la spital și stați în pat o săptămână pentru o zgârietură.
alias 25 februarie 2020
Asta e manipulare in masa va vaccineaza cu anumite substante si apoi va monitorizeaza sa vada reactia la acele seruri asa zise medicamente de a stopa gripa sau virusul acesta . Trezitiva ca acesta e holocaustul modern ei fac experimente pe populatie legal paravan fiind spitalul si farmaciile ,ca nu ori fii ei prosti sa te mai ia prizonier si sa mai ridice lagare de concentrare si unde mai pui ca mai si platesti sa fii cobai sau sa te auto mutilezi. acum sunt doar mici zvonuri de a vedea reactia populatiei si daca a-ti fost atenti la tv au si amenintat ca cine nu se supune merge la puscarie deci concluzia va las sa o trageti voi.
Alina 25 februarie 2020
Foarte ‘linistitor’ pt pacientii neoplazici... Stati linistiti, ca doar pe neoplazici etc ii omoara virusul...
Mihai 25 februarie 2020
Cum se face că în emisfera sudică la paralela de 45 grade nu pare pe timp de iarna gripa,la noi fiind vară
Holan Suzana 25 februarie 2020
Unui doctor care vorbeste in stilul acesta mizerabil de jignitor cu oamenii, ar trebui sa i se retraga numaidecat diploma. Daca are astfel de păreri despre oameni in genere si daca se exprima intr-un stil de ultim golan de cartier e clar nu are cum sa trateze pe cineva. Prima conditie pentru ca cineva sa poata fi un medic adevarat este sa respecte si sa iubeasca oamenii. Daca nu e in stare, sa se duca sa se ocupe de... atceva. Ori, cel putin, sa nu mai posteze public in stilul acesta ca isi face breasla de rusine.
gigi 25 februarie 2020
fiu de securist , taica su a fost sef la securitate , pai a vb cu ambasada chinei sa se ofere voluntar in wuhan ? sau is doar vorbe ? il asteptam sa treaca la fapte . facem cheta de bilet !