Un deținut a fost găsit spânzurat. Era arestat pentru trafic de minori

Ungaria a pus în libertate 777 de cetățeni străini, inclusiv români, condamnaţi pentru trafic de persoane

Un deţinut aflat în Penitenciarul Oradea, arestat preventiv pentru infracţiunea de trafic cu minori, a fost găsit spânzurat cu un material textil legat de gratiile geamului camerei de detenţie.

”În data de 19 aprilie, la ora 20,38, cu ocazia distribuirii tratamentului psihotrop, un deţinut custodiat de Penitenciarul Oradea, arestat preventiv pentru infracţiunea de trafic cu minori, a fost găsit spânzurat cu un material textil legat de gratia geamului camerei, de către supraveghetorul secţiei care era însoţit de asistentul medical aflat în serviciu.

CITEȘTE ȘI: Ce au descoperit medicii veterinari în magazine și piețe, înainte de Sfintele Paști

S-au aplicat, de îndată, primele manevre de resuscitare. A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la 20,44, două echipaje SMURD au continuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, la ora 21,17, s-a constatat decesul”, precizează, miercuri, într-un comunicat, reprezentanţii Penitenciarului.

La nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, iar despre decesul persoanei custodiate, conducerea Penitenciarului Oradea a anunţat familia decedatului, judecătorul de supraveghere, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor şi Serviciul de Medicină Legală, care efectuează cercetări în cauză, mai arată sursa citată, conform ziare.com.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *