Un deces și 30 de cazuri noi de COVID-19, în Timiș

Peste 1.100 de cazuri noi Covid, săptămâna trecută. 17 pacienți au murit, peste 400 sunt în spital

Un deces și 30 de cazuri noi de COVID-19, în Timiș.

Autoritățile timișene au raportat, astăzi, un deces și 30 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19, după efectuarea a 550 teste, dintre care 157 de tip rapid.

CITEȘTE ȘI: Toți abonații Colterm se vor spăla, joi, cu apă rece. Au apărut probleme tehnice

Rata de infectare la nivelul județului este de 0,64 la mie.

În spitale sunt 44 de pacienți COVID-19, șase la ATI.

La nivel național, ieri, au fost înregistrate 705 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2, cu 107 mai puțin față de ziua anterioară. Potrivit autorităților, 78 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 57 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 913, cu 17 mai puțin față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 144 persoane, cu nouă mai puțin față de ziua anterioară. Dintre cei 144 pacienți internați la ATI, 133 sunt nevaccinați.

Din totalul pacienților internați, 60 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu șapte mai puțin decât în ziua anterioară.

Până ieri, 65.589 e persoane diagnosticate cu infecție cu SarsCov-2 au decedat

„În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP opt decese (trei bărbați și cinci femei), dintre care un deces raportat anterior intervalului de referință. Dintre cele opt decese, două au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 de ani, două la categoria de vârstă 70-79 de ani și patru la categoria de vârstă peste 80 de ani.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care prezentau comorbidități.

Din totalul de opt pacienți decedați, șapte au fost nevaccinați și unul vaccinat. Pacientul vaccinat care a decedat avea vârsta peste 80 de ani, au transmis autoritățile

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *