Un conducător auto a rămas fără mașină și s-a ales cu amendă și puncte penalizare la permis după ce a blocat un tramvai în zona Traian

Un conducător auto s-a trezit fără mașină, cu amendă și puncte penalizare la permis după ce a blocat un tramvai în zona Traian

Un conducător auto a rămas fără mașină și s-a ales cu amendă și puncte penalizare la permis după ce a blocat un tramvai în zona Traian

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de joi, la o sesizare referitoare la blocarea liniilor de tramvai de către un conducător auto care a staționat neregulamentar.

Astfel, în jurul orei 14.00, s-a semnalat faptul că un autovehicul se află foarte aproape de liniile de tramvai, perturbând circulația mijloacelor de transport pe Str. Ștefan Cel Mare, în zona Pieței Traian.

Polițiștii locali sosiți la fața locului au solicitat și intervenția celor de la Timpark, în vederea ridicării autovehiculului.

Conducătorul auto a fost sancționat cu 660 lei, conform OUG 195/2002, cu 3 puncte penalizare la permis și i-a fost ridicat autoturismul marca Volkswagen, care a fost transportat la depozitul din Calea Șagului.

CITEȘTE ȘI: Jaf din bugetul public la Timișoara. În timp ce primarul face băi de mulțime într-un club de pensionari, la Direcția de asistență socială se aruncă banii orașului ca într-un club de cocalari: fără număr!

”Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să fie atenți la modul în care opresc sau staționează pe domeniul public, astfel încât să nu perturbe sau chiar să pună în pericol circulația altor participanți la trafic, mai ales că au fost înregistrate multe de cazuri de acest gen.

Totodată, atragem atenția că pe lângă sancțiunile aplicate, autovehiculele depistate în astfel de situații sunt ridicate de către societatea Timpark, prin dispoziția polițiștilor locali”, transmite Poliția Locală Timioara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *