Un cetăţean german a ajuns într-un oraș din vestul României şi a sunat la 112: „Am plecat din Germania și nu știu unde am ajuns”

Un cetățean german în vârstă de 42 de ani, ajuns în Reșița, județul Caraș-Severin, a sunat la 112 şi a spus că nu ştie unde se află, după ce s-a rătăcit.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu a anunțat că a fost bolnav de coronavirus. Când s-a infectat fostul edil

„Nu știu unde sunt. Am plecat din Germania și nu știu unde am ajuns”, a spus cetățeanul german care a sunat la 112, după ce a ajuns în cartierul Doman din municipiul Reșița.

După apelul primit, jandarmii l-au găsit pe german înfrigurat în curtea unei biserici, informează Mediafax.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, dormea pe un pat improvizat lângă fântâna de lângă lăcașul de cult. După verificarea ușilor și a ferestrelor bisericii, neexistând urme de forțare a încuietorilor, la fața locului a fost chemat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin, pentru a transporta persoana în cauză la spital, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Caraș-Severin.

Cetățeanul german a declarat că a intrat în țară prin punctul vamal Nădlac, pe jos, având asupra sa un rucsac cu haine și două plase.

2 Comments
marcel motzul 02/12/2020
de asta se poate spune ca-i ''plecat de acasa''...
Perplex 30/11/2020
Ca e mare Gradina Domnului, ni se demonstreaza in fiecare moment. Ca cetateni germani umbla in pantaloni scurti, cu sosete si in sandale e moda teutona pentru concedii. Dar ca un cetatean german sadea umbla (indiferent unde) cu plasa drept bagaj, asta depaseste orice imaginatie! Poate nu ar strica sa verificati daca stie germana...