Un cetăţean german a ajuns într-un oraș din vestul României şi a sunat la 112: „Am plecat din Germania și nu știu unde am ajuns”

resita 5

Un cetățean german în vârstă de 42 de ani, ajuns în Reșița, județul Caraș-Severin, a sunat la 112 şi a spus că nu ştie unde se află, după ce s-a rătăcit.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu a anunțat că a fost bolnav de coronavirus. Când s-a infectat fostul edil

„Nu știu unde sunt. Am plecat din Germania și nu știu unde am ajuns”, a spus cetățeanul german care a sunat la 112, după ce a ajuns în cartierul Doman din municipiul Reșița.

După apelul primit, jandarmii l-au găsit pe german înfrigurat în curtea unei biserici, informează Mediafax.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, dormea pe un pat improvizat lângă fântâna de lângă lăcașul de cult. După verificarea ușilor și a ferestrelor bisericii, neexistând urme de forțare a încuietorilor, la fața locului a fost chemat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin, pentru a transporta persoana în cauză la spital, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Caraș-Severin.

Cetățeanul german a declarat că a intrat în țară prin punctul vamal Nădlac, pe jos, având asupra sa un rucsac cu haine și două plase.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un cetăţean german a ajuns într-un oraș din vestul României şi a sunat la 112: „Am plecat din Germania și nu știu unde am ajuns”

  1. Ca e mare Gradina Domnului, ni se demonstreaza in fiecare moment. Ca cetateni germani umbla in pantaloni scurti, cu sosete si in sandale e moda teutona pentru concedii. Dar ca un cetatean german sadea umbla (indiferent unde) cu plasa drept bagaj, asta depaseste orice imaginatie! Poate nu ar strica sa verificati daca stie germana…

Lasă un răspuns