Un câmp din Calea Aradului, scena unui viol „selectiv“. Cei trei viteji au fost arestaţi

violatori Timisoara

O fi valabil proverbul care ne asigură că, unde-s doi, puterea crește, dar se pare că, dacă numărul participanților sporește, viol se numește.

 

victima violO tânără de 18 ani din Timişoara nu avea nimic împotrivă să-i satisfacă prietenului său o fantezie sexuală, consimțind la o partidă de amor în trei. Fata, studentă la Drept, și cei doi potențiali cobeneficiari ai farmecelor ei nu erau însă singuri pe câmpul din Calea Aradului, acolo unde, la adăpostul nopții, urma să se desfășoare scena de alcov.
Tânăra mersese acolo împreună nu cu doi, ci cu patru băieți, iar unul dintre cei neimplicați în planurile erotice n-a fost mulțumit cu postura de simplu spectator.

Al treilea tânăr a vrut să participe și el la acțiune și, cum tânăra și-a manifestat opoziția față de acest surplus de „îndatoriri“, a violat-o cu ajutorul primilor doi.

Aceasta a fost povestea aflată de polițiști chiar de la victima infracțiunii, care în dimineața următoare a depus plângere, acuzând faptul că a fost bătută şi violată.

Oamenii legii i-au reținut pe toți cei trei tineri pentru 24 de ore, după audierea lor de către procurori băieții fiind duși sub escortă la Judecătoria Timișoara.

Tinerii au fost prezentați magistraților, care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, doi dintre ei fiind acuzați de complicitate la viol, iar al treilea, de viol.

 

Citeşte şi:

ALERTĂ LA TIMIŞOARA! Unele medicamente vor dispărea de pe piață

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un câmp din Calea Aradului, scena unui viol „selectiv“. Cei trei viteji au fost arestaţi

  1. A fost de acord,deci la ce se astepta? Din moment ce accepti lucruri de genul asta nu mai ai ce sa vi sa depui plangere,te-ai bagat de buna voie..dar na asa sunt fetitele din ziua de azi,in calduri… si prietenul tau…numai prieten nu se poate numi daca a permis asa ceva, deci…cum iti asterni asa dormi,take care next time 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *