Amenzi consistente pentru timişorenii care își inundă vecinii!

inundatie bloc

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) pregăteşte o nouă lege a asociaţiilor de proprietari. Proiectul se află, deocamdată, în dezbatere publică și conține o serie de prevederi care îi vor ustura la buzunar pe cei care nu-și îngrijesc locuințele. Mai mult, restanțierii ar putea fi obligați să-și vândă apartamentele.

Neexecutarea de către proprietar a lucrărilor de întreţinere, reparaţii sau de înlocuire a elementelor de construcţii şi instalaţii aflate în proprietatea sa individuală, dacă aceasta este de natură să aducă prejudicii celorlalţi proprietari (de exemplu, inundarea frecventă a vecinilor), va fi sancționată cu o amendă de la 5.000 la 10.000 de lei, se arată în proiectul Legii privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor, emis de MDRAP.

 

Citeşte şi:
Un câmp din Calea Aradului, scena unui viol „selectiv“. Cei trei viteji au fost arestaţi

 

Totodată, actul normativ prevede amenzi de la 500 la 3.000 de lei pentru proprietarii care nu permit accesul preşedintelui asociaţiei atunci când este necesar să se inspecteze, să se repare ori să se înlocuiască elemente din proprietatea comună.

Ce mai prevede noua lege aflaţi din ziarul „Renaşterea bănăţeană” de miercuri, 5 august!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *