Un camion încărcat cu cărbune s-a răsturnat peste un autoturism, pe o șosea din vestul țării

camion

Un autocamion plin cu cărbune s-a răsturnat peste un autoturism, după ce a intrat pe contrasens într-o curbă, pe Valea Minișului, în apropierea cascadei Bigăr, din județul Caraș-Severin.

În urma impactului, încărcătura s-a împrăștiat pe șosea, peste autovehicul.

Numai o minune a făcut ca pasagerii care se aflau în mașină să scape nevătămați. După cum arată primele date, șoferul autocamionului circula dinspre Bozovici spre Anina și, într-o curbă strânsă la dreapta, a intrat pe contrasens, de unde venea regulamentar un alt autoturism.

Șoferul camionului a tras puternic de volan spre dreapta, moment în care mașina, încărcată cu peste 15 tone de cărbune, a intrat în balans și s-a răsturnat în mijlocul drumului. Încărcătura s-a răsturnat peste autovehicul care circula  regulamentar, pe banda sa de mers.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Bozovici, două ambulanțe și câteva echipaje de poliție. Pasagerii din autoturismul implicat în accident nu au pățit nimic. Șoferul de pe camion nu a avut același noroc.

El a fost rănit și a fost preluat de o ambulanță care l-a transportat la Spitalul de Urgență din Reșița.

Circulația pe DN58B a fost blocată mai multe ore, după care, s-a reluat doar pe un singur fir de mers până când camionul a fost îndepărtat de pe carosabil.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un camion încărcat cu cărbune s-a răsturnat peste un autoturism, pe o șosea din vestul țării

Lasă un răspuns