Alt consiliu local, același mod de lucru. 13 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi, 12 pe lista suplimentară

Consiliul Local Timișoara s-a reunit, astăzi, în ședință ordinară, conform anunțului făcut în urmă cu o săptămână.

Cu toate că, inițial, pe ordinea de zi figurau 13 proiecte de hotărâre și mai multe adrese și rapoarte, înainte de întrunire a apărut și o listă de proiecte suplimentare, nu mai puțin de 12, adică aproape încă o dată câte fuseseră programate.

Obiceiurile vechi dispar cu greu – au dovedit-o ieri din plin aleșii timișorenilor.

Unii dintre ei se arătau foarte indignați de astfel de obiceiuri pe vremea fostei administrații și acuzau o mare lipsă de transparență, remarcând că nimic nu justifică urgența suplimentării atât de stufoase a ordinii de zi.

Dar acele vremuri s-au dus iar acum se adeverește zicala: „Depinde de care parte a administrației locale te afli”.

Printre altele, consilierii local timișoreni au aprobat proiecte legate de: dobândirea unui teren la care a renunțat Mărioara Ivan; aprobarea documentației de primă înscriere în cartea funciară a drumului paralel cu străzile Delinești și Luduș în suprafață de 1..362 mp, proprietatea Municipiului Timișoara; atribuirea în folosinţă gratuită a terenului în suprafaţă de 636 mp,  proprietatea  municipiului  Timişoara-domeniul  privat,  situat  pe Str. Cocostârcului nr. 8, către Biserica Creştină Penticostală Maranata Ghiroda; modificarea și aprobarea Statului de funcții pentru Serviciul Public Asistență Medicală Școlară; neexercitarea dreptului de preemțiune la intenția  de înstrăinare a imobilului din strada General Dragalina  nr.  24,  ap.1/B,  parter, la prețul  de vânzare de 65.000 euro; aprobarea organizării și funcționării rețelei școlare a unităților de  învățământ  preuniversitar  de  stat  și  particular de pe raza Municipiului  Timișoara, pentru anul școlar 2021 – 2022; aprobarea unor amenajări interioare la Colegiul Național C. D. Loga pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu; aprobarea regulamentului  de  organizare și funcționare a activității de voluntariat din cadrul primăriei și al serviciilor publice din subordine.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Poli21 31 martie 2021
Exista o gramada de fraieri care chiar au crezut ca usr va face o politica altfel.