Alt consiliu local, același mod de lucru. 13 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi, 12 pe lista suplimentară

primaria 1

Consiliul Local Timișoara s-a reunit, astăzi, în ședință ordinară, conform anunțului făcut în urmă cu o săptămână.

Cu toate că, inițial, pe ordinea de zi figurau 13 proiecte de hotărâre și mai multe adrese și rapoarte, înainte de întrunire a apărut și o listă de proiecte suplimentare, nu mai puțin de 12, adică aproape încă o dată câte fuseseră programate.

Obiceiurile vechi dispar cu greu – au dovedit-o ieri din plin aleșii timișorenilor.

Unii dintre ei se arătau foarte indignați de astfel de obiceiuri pe vremea fostei administrații și acuzau o mare lipsă de transparență, remarcând că nimic nu justifică urgența suplimentării atât de stufoase a ordinii de zi.

Dar acele vremuri s-au dus iar acum se adeverește zicala: „Depinde de care parte a administrației locale te afli”.

Printre altele, consilierii local timișoreni au aprobat proiecte legate de: dobândirea unui teren la care a renunțat Mărioara Ivan; aprobarea documentației de primă înscriere în cartea funciară a drumului paralel cu străzile Delinești și Luduș în suprafață de 1..362 mp, proprietatea Municipiului Timișoara; atribuirea în folosinţă gratuită a terenului în suprafaţă de 636 mp,  proprietatea  municipiului  Timişoara-domeniul  privat,  situat  pe Str. Cocostârcului nr. 8, către Biserica Creştină Penticostală Maranata Ghiroda; modificarea și aprobarea Statului de funcții pentru Serviciul Public Asistență Medicală Școlară; neexercitarea dreptului de preemțiune la intenția  de înstrăinare a imobilului din strada General Dragalina  nr.  24,  ap.1/B,  parter, la prețul  de vânzare de 65.000 euro; aprobarea organizării și funcționării rețelei școlare a unităților de  învățământ  preuniversitar  de  stat  și  particular de pe raza Municipiului  Timișoara, pentru anul școlar 2021 – 2022; aprobarea unor amenajări interioare la Colegiul Național C. D. Loga pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu; aprobarea regulamentului  de  organizare și funcționare a activității de voluntariat din cadrul primăriei și al serviciilor publice din subordine.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alt consiliu local, același mod de lucru. 13 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi, 12 pe lista suplimentară

Lasă un răspuns