Un camion a luat foc în mers. Nimeni n-a sărit să-l ajute pe şofer (video)

Un camion a luat foc în mers, la Ruşi, în Hunedoara. Nimeni n-a sărit să-l ajute pe şofer şi zeci de maşini trec pe lângă flăcări fără ca şoferii lor să ia în calcul pericolul unei explozii.

CITEȘTE ȘI: O filmare cu un preot care învie pe cineva la înmormântare face înconjurul internetului și a declanșat o adevărată provocare pe net

Un cap tractor al unei basculante de mare tonaj a luat foc vineri la prânz în Hunedoara, pe E79, la Ruşi, între Haţeg şi Simeria. Şoferul a reuşit să părăsească la timp cabina şi a scăpat nevătămat.

Un participant la trafic ajuns la locul incendiului la puţin timp după ce acesta izbucnise a filmat aproape 7 minute, iar imaginile sunt şocante. Şi asta pentru că nimeni sare în ajutprul şoferului şi aproape nimeni nu reaizează pericolul.

Aşa se face că pe imagini se vede cum zeci de şoferi rulează în continoare pe şosea depăşind camionul care arde, fără să se gândească la faptul că acesta ar putea exploda în orice clipă. Mai ales că pe filmare se aud mici explozii la cabină.

Din fericire, două speciale de pompieri au ajuns la locul inncendiului, au blocat traficul şi au stins flăcările. Capul tractor a suferit daune totale, conform observator.tv.

sursa video: Tractari Hunedoara Dacian Butas


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Un camion a luat foc în mers. Nimeni n-a sărit să-l ajute pe şofer (video)

  1. Cine a scris textul avea tastatura defecta sau e analfabet? „Doua speciale de pompieri”, „ajutprul”, „nimeni nu reaizeaza”, „inncendiul”…

Lasă un răspuns