Un cal pur-sânge, mai valoros decât Mbappe, Neymar, Messi sau Cristiano Ronaldo. Este estimat la uriaşa sumă de 180 milioane de euro

cal 4

Calul Galileo, armăsar pur sânge, este estimat la uriaşa sumă de 180 milioane de euro, niciun fotbalist neavând, în acest moment, o cotă de piaţă mai mare. Și cum asta nu ar fi de ajuns, Galileo ar putea fi întrecut de unul dintre fii săi, Churchill.

Patru picioare sunt mai bune decât două – asta am putea spune dacă luăm în calcul că un cal precum Galileo este mai valoros, în acest moment, decât oricare fotbalist al planetei.

Galileo este mai valoros decât Mbappe, Neymar, Messi sau Cristiano Ronaldo.

Cu opt curse alergate, dintre care şase câştigate, Galileo a avut o carieră scurtă. Ce a urmat este la fel de important ca şi trofeele luate. Armăsarul irlandez a fost trecut la altă muncă, aceea de cal de prăsilă.

Pentru doar 650.000 de euro, serviciile sale pot fi rezervate. Din 2008, cu excepţia 2009, şi până astăzi, a fost declarat armăsarul anului.

Mânjii săi au câştigat nenumărate curse de-a lungul timpului. Unul dintre ei, Churchill, ar putea să îi ia coroană de armăsar al anului, dar e încă departe.

Serviciile sale sunt cotate la doar 30.000 de euro.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un cal pur-sânge, mai valoros decât Mbappe, Neymar, Messi sau Cristiano Ronaldo. Este estimat la uriaşa sumă de 180 milioane de euro

Lasă un răspuns