Un câine dispărut de un an a fost găsit la 60 de kilometri de casă de agenți ai Poliției Animalelor

Câine regasit după mai multe luni

Un câine care a dispărut în urmă cu mai mult de un an şi care de atunci era căutat de o familie din municipiul Arad a fost găsit de poliţişti la o distanţă de peste 60 de kilometri.

CITEȘTE ȘI: O stradă din Timișoara, închisă pentru circulația rutieră timp de trei luni

Ruby este un câine în vârstă de patru ani şi jumătate, negru şi foarte curios din fire, după cum l-au descris proprietarii. El a fugit de acasă în iunie 2020, iar de atunci era căutat. Fetiţele Carla şi Ema, în vârstă de 10 ani, respectiv patru ani, erau prietenele cele mai bune ale patrupedului şi au suferit foarte mult când l-au pierdut. Nu au încetat să-l caute, postând imagini pe toate reţelele de socializare. Au lipit afişe prin municipiul Arad şi împrejurimi, au întrebat pe stradă de Ruby, dar în zadar.

Când au auzit că s-a înfiinţat „Poliţia Animalelor”, fetele şi-au rugat părinţii să apeleze la poliţişti, ca ultimă şansă de a-l găsi pe Ruby.

Într-una din acţiunile din judeţ, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au auzit despre un câine negru, prietenos, care pare a fi tânăr, dar care nu prea stă într-un loc şi este veşnic pe fugă. Se afla în localitatea Şicula, la 60 de kilometri de Arad. Având în minte rugămintea fetelor de a le ajuta să-l găsească pe Ruby, au mers să vadă căţelul despre care vorbeau localnicii şi, spre bucuria lor, părea a fi chiar Ruby. Fetelor nu le-au spus nimic nici după ce s-a confirmat că patrupedul este Ruby, iar împreună cu părinţii acestora poliţiştii au pus la cale reîntâlnirea”, a povestit, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, potrivit Agerpres.

Momentul reîntâlnirii cu Ruby a fost descris de către poliţişti ca fiind unul „foarte emoţionant” pentru cele două fete, care l-au îmbrăţişat îndelung şi au promis să aibă mai multă grijă pentru ca patrupedul curios să nu mai scape din curtea casei.

sursa: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un câine dispărut de un an a fost găsit la 60 de kilometri de casă de agenți ai Poliției Animalelor

  1. Tineti l in curte.
    Poarta inchisa si cind iesiti cu el in lesa.
    Ca va fugi iarasi.
    Si sunt destui oameni de gasit, de animalele de companie putem avea noi grija, stapinii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *