Un BMW cu număr de Timiș a nimerit cel mai solid stâlp de pe stradă

Un autoturism marca BMW s-a oprit aseară, aproape de miezul nopții, într-un stâlp de pe strada Poetului, din muncipiul Arad.

Înmatriculat în Timiș, BMW-ul a nimerit un stâlp cimentat la bază, mașina fiind șifonată serios în urma evenimentului rutier.

Poliția a efectuat cercetările la fața locului pentru a stabili în ce condiții a avut loc accidentul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Un BMW cu număr de Timiș a nimerit cel mai solid stâlp de pe stradă

   1. Bravo, felicitari pentru ca ati corectat deficienta. Daca ati fi un picut obiectivi ati recunoaste ca nu am vorbit de rau redactia si vreun pseudoziarist , fara a avea motive bine intemeiate. Chiar daca nu va place sa fiti trasi de urechi, trebuie sa recunoasteti ca nu am facut-o niciodata neintemeiat. In ceea ce priveste moderatul comentariilor mele, chiar nu ma afecteaza de loc, oricum si pina acum faceati acelasi lucru. La cite mesaje sterse am avut pina acum nici nu ar trebui sa va mirati ca v-am spus ca cenzura la voi e mai aspra decit era pe vremea tovarasului Heghedus.In rest, spor la treaba si sa auzim, pardon, sa citim numai de bine ! Si inca ceva, ca sa vedeti ca eu am avut dreptate si ca nu asa se scrie un articol, va rog sa cititi comentariile altora de la articolul cu Fintina Pasei ! Asa nu se face !

  1. Mishule, întrucât, în ultima perioadă, în comentariile pe care le-aţi scris la diverse articole, aţi adus injurii redacţiei, începând de astăzi, toate postările dumneavoastră vor fi moderate, înainte de a fi publicate.

   Toate bune!     

 1. Va spun eu in ce condiții : în condițiile în care unii merg ca la raliu …pe străzile din oraș.
  Nu ar strica și pe Aradului un radar fix și să se lase cu predări de permise !

Lasă un răspuns