Un bizon și-a parcat coaja de BMW exact pe zebră, în centrul Timișoarei. Alături de o altă mașină, înmatriculată în Germania

Imaginea care însoțește articolul are nevoie de foarte puține informații… Un șmecher cu BMW, proaspăt adus „de afară”, deoarece are numere roșii, și-a parcat „limuzina” direct pe zebră și pe trotuar, în centrul orașului. În deplină liniște, nefiind deranjat de nici un echipaj de polițiști.

Alături de BMW era parcată o altă mașină, de această dată înmatriculată în Germania. O fi și ea tot adusă tot „la mâna a doua” din Vest.

Nu prea contează, ceea ce ar trebui să intereseze autoritățile – singurele în măsură să ia măsuri legale în astfel de cazuri, este numărul mare de mașini parcate pe spațiul pietonal, fără ca șoferii să fie luați la întrebări de cineva în drept să o facă.

Cu atât mai mult cu cât orașul este împânzit de camere de supraveghere ale deja celebrului sistem de management al traficului, implementat cu bani mulți de administrația Robu…

Și astfel, nederanjați de nimeni, tot felul de șmecheri care sfidează tot, legi și oameni, parchează pe treceri de pietoni și trotuare, iar pietonii sunt nevoiți să circule cum pot, pe unde pot.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

12 Comments
Hai cu m 24 ianuarie 2021
Bmw-ul parcat pe trecere nu e " coaja " , " coaja " e cel care scrie prostiile astea in loc sa atraga atentie asupra adevaratelor probleme din Timisoara .
Dan Spargatorul De Parbrize 24 ianuarie 2021
Am vazut altele parcate si mai rau Se rezolva..
Marin 24 ianuarie 2021
Sigur care trece pe lângă BMW are chei sau un cui în buzunar și nu mai așteptați la alți
Banat 23 ianuarie 2021
Ce poliție...acu 2 zile intra în oras dinspre dumbravita un tir...camion umplut pîna la refuz cu busteni ditamai copacii ...am oprit la filtrul de poliție de la capatul lui firobuzului 14 si le am spus politistilor de acolo...ca nu cred ca are voie cu tonajul acole pe aici....nici macar nau coborît din masina ....or deschis puțin geamul si miau spus...ba are voie pe aici si sami vad de drul...erau deranjati ..ca iam deranjat...asa ca caca politie...precizez ca nu toți sunt si oameni dedicați meseriei dar trebe scapat de cei care ...sunt pe modelul timpu trece leafa merge...pacat de Timișoara noadtra ...
Cody 23 ianuarie 2021
Orasul se transforma incet , incet in mahala ... Pacat ! Politia ? Care politie ? Facem pariu ca Strul asta e mai slab decat Robu ?
Moisiuc Andrei 23 ianuarie 2021
Când am văzut titlul,ma gândeam că avea numere de MH, GJ sau CS!😁🤭😄😄
Tiberiu c 23 ianuarie 2021
Pai pe vremea lui Cojan politia locala mai misca ceva ,toți tîlhari ca cei doi erau loviți in democratie Fritz ca sa le fie pe pe plac ia retras pe politisti
Ja 23 ianuarie 2021
Dar ca Fritz a anulat singura licitatie la o parcare din ultimii 30 de ani nu ziceti nimic???
Poli 21 22 ianuarie 2021
Dar faptul ca toata strada asa zis pietonala este plina de masini nu se vede ?