Liliana Oneț, accident la schi. A fost adusă de urgență la Timișoara, pentru a fi operată

Liliana Oneț, prefectul judeţului Timiş, a fost astăzi victima unui accident la schi, în stațiunea Muntele Mic din județul Caraș-Severin.

Liliana Oneț a suferit o fractură la unul dintre picioare.

Ea a primit primele îngrijiri medicale chiar la fața locului, fiind ulterior transportată cu o ambulanță la Timișoara; din primele informații, ea a fost diagnosticată cu dublă fractură de tibie și peroneu, urmând să fie supusă unei intervenții chirurgicale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Liliana Oneț, accident la schi. A fost adusă de urgență la Timișoara, pentru a fi operată

  1. „a suferit o fractură la unul dintre picioare”.
    Cine a scris asta ? Sa se mai duca pe la scoala, pe la biblioteca….
    Sau poate generalul Oprea o fi scris ? Ala cu: „Avem aproximativ doi morti” !

  2. In fotografia la schi nu avea masca. Exact ca la intalnirea cu Bitman cand isi strangeau mainile de fericire, ca in Bucuresti nu i vede nimeni, ca ei sunt anti masca anti distantare…mai putin si erau ca AUR-ul de sclipitori.
    Doamne-Doamne nu doarme si te atentioneaza in stilul Lui cand faci mai mult rau decat bine, impreuna cu ceilalti acoliti. Atentie !!!! Raul facut unor oameni care nu meritau, se intoarce inzecit impotriva ta.

  3. Blestemele neamului romanesc, auzi la ei ” cateva zile de concediu” . Era oricum pe faras de la prefectura , lasa ca acum stai in ” carantina” cel putin 4-6 luni. Nu te mai cauta nici Vela si nici Bitman , ramai de caruta draguta. Totusi insanatosire grabnica.

Lasă un răspuns