Un bărbat surprins pe stradă fără declarație a fost bătut crunt de un polițist. Video: imagini care vă pot afecta emoțional

Hotărârea de Guvern cu noile restricții anti-Covid a fost publicată în Monitorul Oficial

Un bărbat este lovit de mai multe ori de un polițist, în timp ce îl tot întreabă pe acesta de ce îl bate. Scenele au fost filmate cu un telefon mobil și distribuite pe rețelele de socializare. Imediat după ce s-a aflat unde s-a petrecut întâmplarea, a fost începută o anchetă.

Poliția Capitalei a precizat, miercuri seara, după ce, în spațiul public, au apărut imagini cu polițiști de la Secția 9 care lovesc doi bărbați surprinși pe stradă după ora 22 și care au refuzat să se legitimeze.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbați au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se precizează în comunicatul Poliției Capitalei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Un bărbat surprins pe stradă fără declarație a fost bătut crunt de un polițist. Video: imagini care vă pot afecta emoțional

 1. Dura lex,sed lex! Poate fi o gresala,dar vad zilnic echipaje care circula si prin cartiere,si bine fac ,mai atentioneaza pe unii,apostrofeaza chiar amendeaza,dar sunt destui pierde vara,chiar varstnici , cersetori pentru bautura , (refuza alimente) cautatori de comori prin containere,altii se tin si de furtisaguri . Ce-i de facut in asfel de cazuri ,ca doar nu o sa sunam la 112,pe aceste vremuri .Politia poate ar trebui sa aibe si un alt numar de telefon pentru apel,in situatii relativ minore,dar care nu se stie ce repercursiuni pot avea.

 2. A-ti uitat sa mentionati, cum fac altii, ca respectivul l-a scuipat pe politist.
  Uneori, asta echivaleaza cu condamnarea la moarte.

  Nu pomenim de injuraturi.

  In SUA pt asa ceva, in aceste conditii, probabil il lua morga direct din strada !
  Asa ca, a scapat usor.
  Aviz celor doritori.

 3. Legea este valabilă,pentru toți, inclusiv pentru cei care agreseaza cetățenii si aici sîntem în România , inca , nu sîntem nici în USA si nici intr o dictatura , inca , si pedepsele se dau de justiție, inca , asa cum functioneaza ea , daca nu este asa , sa ni se spuna .

 4. Pentru Pion si Marius … cetateanului recalcitrant ii pui catusele nu il bati ….sau il bati daca esti instabil psihic (in cazul acesta nu ai ce cauta in Politie )

Lasă un răspuns