Un bărbat şi-a cusut testiculele cu aţă de papiotă, după ce s-a rănit. Medicii au intervenit

operatie2

Un bărbat din Dorohoi şi-a cusut testiculele cu aţă de papiotă, după ce s-a rănit. Medicii au intervenit şi l-au salvat dintr-o situaţie în care ar fi putut rămâne mutilat pe viaţă.

Cadrele medicale de la Spitalul Dorohoi au avut parte duminică de un pacient cum rar se poate întâlni, cazul fiind pe cât de grav, pe atât de şocant, scrie Monitorul de Botoşani.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Dorohoi, a ajuns la Urgenţe în stare gravă, după ce a ales să îşi acorde singur primul ajutor şi să efectueze intervenţie chirurgicală complicată.

Bărbatul a mers duminică de dimineaţă la cimitir pentru a curăţa un mormânt. O clipă de neatenţie a făcut însă ca acesta să alunece şi să cadă peste ţepuşele de la gărduleţul care împrejmuia mormântul.

Una dintre bucăţile de metal i-a provocat acestuia o plagă adâncă chiar în zona testiculelor.

Bărbatul avea dureri teribile şi sângera abundent dar, în loc să solicite ajutor de la Slavare, a mers acasă şi s-a hotărât să se trateze singur. Acesta a luat un ac, aţă de cusut şi s-a operat singur, fără anestezie, aplicându-şi nu mai puţin de şapte copci.

Ulterior, însă, starea acestuia a continuat să se deterioreze, din cauza durerilor, dar şi a pierderii masive de sânge, astfel că a decis să meargă la Centrul de Primiri Urgenţe din Dorohoi, unde a ajuns spre seară.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru în şoc hemoragic şi cu tensiune mică. A fost stabilizat, după care direcţionat către UPU Mavromati pentru consult de specialitate şi internare.”, a precizat un medic din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe Dorohoi.

Ajuns la Botoşani, bărbatul a fost internat pe secţia de urologie a Spitalului Judeţean.

Medicii de la cele două spitale au rămas şocaţi de durerea suportată de bărbat, care s-a cusut pe viu, adică fără pic de anestezie, dar şi de cât de meticulos a fost, punând atât de multe copci.

Întrebat fiind de ce a recurs la această procedură extrem de dureroasă, dar şi riscantă, bărbatul le-a replicat medicilor că „aşa a impus situaţia”, scrie observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *