Un bărbat s-a împuşcat mortal, după o partidă de vânătoare. A fost găsit de soție

Tragedie într-o localitate din vestul țării, unde un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit de soţia sa împuşcat mortal, în cap.

Potrivit ziarului Bihoreanul, întâmplarea s-a produs duminică în jurul orei 14, în casa victimei, din Bicaci (județul Bihor).

Din primele date, se pare că bărbatul îşi curăţa arma cu care fusese la o partidă de vânătoare, când aceasta s-a descărcat, rănindu-l foarte grav în zona capului și provocându-i decesul pe loc.

CITEȘTE ȘI: Un primar a interzis locuitorilor să moară în weekend și de sărbători

Din informaţiile ziarului, partida de vânătoare ar fi fost una legală, victima ar fi avut permis de port-armă, şi, de asemenea, puşca ar fi fost deţinută legal.

Toate aceste date urmează să fie verificate, însă, de poliţişti, care au deschis o anchetă, pentru a afla exact circumstanţele nefericitului eveniment.

CITEȘTE ȘI: Doi români aflați la schi în Austria au fugit cu echipamentul închiriat

„Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Poliţiei bihorene continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta”, a declarat duminică seară comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
Dorel 15 decembrie 2019
Cum Dumnezeu vi cu arma încărcată de la vînătoare acasă Unde Doamne iartă-mă a făcut cursul ! Instruirea de la începutul vînătoari nu o mai respecta nimeni!doar ti se spune arma se încarcă si se descarcă în stand. Si uite de aicea iara se aspresc legile Dumnezeu sa il ierte
Bocanescu Mihai 10 decembrie 2019
Lipsa de instruire poate avea repercursiuni in timp , asupra oricui. Exemplu : ai venit de la vanatoare fara sa descarci arma si mai mult siguranta nu este pusa. Acasa te apuci s-o stergi pe exterior de sus in jos ,cu arma pusa pe podea cu patul , in plan vertical.In momentul cand stergi tragaciul si apesi mai tare arma se descarca.
Razvy 9 decembrie 2019
Chiar nu ai cum sa cureți o arma de vânătoare încărcată, nu mai vindeți gogoși.