Un bărbat din Pădureni şi-a pus capăt zilelor

Un tânăr și-a înjunghiat mortal prietenul, după ce s-au certat pentru 60 de lei

Primele minute ale zilei de joi au fost ultimele pentru un pacient internat la Spitalul Județean Timișoara, care a decis să se arunce în gol de la etajul V al clădirii principale a unității sanitare.

Potrivit reprezentanților instituției, este vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani care a fost internat în urmă cu două săptămâni, în data de 18 ianuarie, pentru a face o serie de investigații pentru o afecțiune a prostatei. Totodată, aceștia susțin că pacientul se afla în evidențele medicilor psihiatri și urma tratament pentru tulburare anxios-depresivă.

”Persoana se afla internată la Clinica de Urologie, într-un salon cu încă doi bolnavi. Puțin înainte de miezul nopții, asistenta medicală de pe secție a intrat în încăpere și i-a găsit pe toți cei trei pacienți dormind. După 30 de minute, aceasta a fost anunțată că bărbatul de 77 de ani nu mai e în salon.

Pacientul a fost căutat și a fost găsit decedat în curtea interioară a spitalului, după ce s-a aruncat de la etaj. În prezent, trupul neînsuflețit al acestuia se află la morgă”, a precizat Andreea Borboros, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

Surse din rândul pacienților susțin că tragedia a fost descoperită după ce un coleg de salon al decedatului s-a trezit din cauza frigului și a observat că fereastra era deschisă. De asemenea, oamenii spun că bărbatul, de loc din Pădureni, care și-a pus capăt zilelor se temea că suferă de cancer la prostată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.