Un bărbat din Hunedoara a încercat să introducă marijuana într-un centru de carantină

Un bărbat a încercat să introducă marijuana într-un centru de carantină, fiind depistat de jandarmi. Drogul îi fusese comandat pe Facebook de unul dintre cei aflaţi în carantină.

CITEȘTE ȘI: http://Un polițist local din Timișoara își arată salariul, după ce Marcel Vela a afirmat că păzesc parcuri pentru 9.000 de lei

”Patrula de ordine publică aflată în serviciu în zonă de carantină a Hotelului Petroşani a observat un bărbat care a încercat să pătrundă în incinta hotelului evitând jandarmii. În momentul în care jandarmii au interceptat bărbatul, acesta a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsită o pungă în care se afla o materie de culoare verde-maroniu”, au transmis, luni, jandarmii din Hunedoara, conform News.ro.

Potrivit acestora, bărbatul a declarat că este marijuana şi i-a fost solicitată prin intermediul reţelei de socializare Facebook de către o persoană aflată în carantină în schimbul sumei de 70 de lei.

”Documentele de sesizare privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, au mai transmis jandarmii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.