Un bărbat din Hunedoara a încercat să introducă marijuana într-un centru de carantină

marijuana

Un bărbat a încercat să introducă marijuana într-un centru de carantină, fiind depistat de jandarmi. Drogul îi fusese comandat pe Facebook de unul dintre cei aflaţi în carantină.

CITEȘTE ȘI: http://Un polițist local din Timișoara își arată salariul, după ce Marcel Vela a afirmat că păzesc parcuri pentru 9.000 de lei

”Patrula de ordine publică aflată în serviciu în zonă de carantină a Hotelului Petroşani a observat un bărbat care a încercat să pătrundă în incinta hotelului evitând jandarmii. În momentul în care jandarmii au interceptat bărbatul, acesta a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsită o pungă în care se afla o materie de culoare verde-maroniu”, au transmis, luni, jandarmii din Hunedoara, conform News.ro.

Potrivit acestora, bărbatul a declarat că este marijuana şi i-a fost solicitată prin intermediul reţelei de socializare Facebook de către o persoană aflată în carantină în schimbul sumei de 70 de lei.

”Documentele de sesizare privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, au mai transmis jandarmii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.