Un bărbat de 38 de ani, bătut pe stradă, a murit la spital! Poliția îl caută pe suspect

Un bărbat de 38 de ani, bătut pe stradă, a murit la spital! Poliția îl caută pe suspect

Un bărbat de 38 de ani, bătut pe stradă, a murit la spital! Poliția îl caută pe suspect

Victima a fost agresată în 20 octombrie, însă, din cauza gravității rănilor suferite, a murit după câteva zile, la Spitalul Judeţean Reşița!

La data de 20 octombrie, ora 18.25, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată despre faptul că pe Bulevardul Republicii din Reșița, o persoană a fost lovită. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că un bărbat de 38 de ani, din Reșița, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat, care l-ar fi lovit cu piciorul în zona tibiei și ar fi încercat să îi smulgă o sticlă cu băuturi alcoolice din mână, moment în care bărbatul de 38 de ani s-ar fi dezechilibrat, căzând pe sol și suferind leziuni, potrivit caon.ro.

CITEȘTE ȘI: Timişoara e plină de şoferi kamikaze. Ce faci când un inconştient îţi taie calea, apoi frânează brusc? Video

„Ulterior, bărbatul de 38 de ani a fost transportat la spital, în cursul nopții de 24 spre 25 octombrie acesta decedând. Urmează a fi efectuată necropsia și stabilită cauza decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și continuă cercetările în vederea identificării persoanei vinovate de comiterea faptei și tragerii la răspundere penală a acesteia“, a transmis IPJ Caraş-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *