Stadionul „Dan Păltinişanu”, nefuncţional, rămâne în picioare, deşi trebuia demolat

CJ Timiș a votat documentația tehnică a viitorului stadion. Urmează aprobarea Guvernului ca să se treacă la demolarea arenei vechi

Stadionul „Dan Păltinişanu”, nefuncţional, rămâne în picioare, deşi trebuia demolat.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a declarat că vechiul stadion de fotbal „Dan Păltinişanu” din Timişoara rămâne, încă, în picioare, pentru că nu a fost finalizat studiul de fezabilitate pentru viitoarea investiţie.

CITEȘTE ȘI: Noul lider de grup al useriștilor din CJ Timiș este singurul consilier județean care nu și-a publicat niciodată declarația de avere

“Sperăm ca în cel mai scurt timp să primim de la Compania Naţională de Investiţii documentaţiile pentru avize şi să facilităm ca aceste avize să fie obţinute cât mai repede şi în final să treacă prin comisiile de aprobare a indicatorilor tehnico-economici de la Companie şi din comisia interministerială de la nivelul Guvernului. Pasul final este aprobarea finanţării în Guvern, prin Hotărâre de Guvern, care sperăm să fie, după noile estimări ale celor de la CNI, până la finele acestui an”, a afirmat Alin Nica.

CJ Timiş a decis, în februarie, să închidă Stadionul ‘Dan Păltinişanu’, după ce nocturna a căzut de două ori în unul din meciurile jucate de Poli Timişoara acasă.

În locul actualului stadion ar urma să fie ridicată o altă arenă, cu 30.000 de locuri, investiţia fiind evaluată la circa 120 de milioane de euro, iar finanţarea ar urma să fie asigurată de CNI şi administraţia judeţeană.

radiotimisoara

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *