Un bărbat care intenționa să se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru că ”viața e grea” a fost oprit de polițiștii locali

Un bărbat care intenționa să se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru că ”viața e grea” a fost oprit de polițiștii locali

Un bărbat care intenționa să se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru că ”viața e grea” a fost oprit de polițiștii locali.

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în jurul orei 18.15, în timp ce se deplasau pe Calea Șagului, au fost sesizați de un cetățean că pe pasarela din zona respectivă se află un bărbat urcat pe balustradă, având probabil intenția de a-și face rău.

Polițiștii locali s-au îndreptat rapid cu către locația indicată, constatând că sesizarea se confirmă.

CITEȘTE ȘI: 13 ani și 10 luni de închisoare și un milion de euro despăgubiri pentru hunedoreanul care a intrat cu mașina într-un grup de copii. Avea 140 km/h în oraș și se întrecea cu alt șofer

Pe pod se afla un bărbat care stătea în șezut pe balustradă, cu un picior spre exterior, și spunea că vrea să se arunce și să își pună capăt zilelor, pentru că ”viața este grea”.

Polițiștii locali au stat de vorbă cu el pentru a-l calma și au acționat rapid, l-au cuprins de talie trăgându-l pe trotuar, unde l-au imobilizat pentru că era agitat.

Ulterior l-au identificat pe bărbat stabilind că are 37 de ani, este dintr-o comună din județul Argeș, având reședința în localitatea Gătaia.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Ambulanței, pe care polițiștii locali l-au însoțit la Clinica de  Psihiatrie ”Eduard Pamfil” de pe str. I. Văcărescu, unde bărbatul a fost preluat de medici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *