Gianni Infantino: FIFA se opune cartonașelor albastre

Gianni Infantino: FIFA se opune cartonașelor albastre

Gianni Infantino: FIFA se opune cartonașelor albastre.

FIFA se opune propunerii Consiliului Asociației Internaționale de Fotbal de a crea așa-numitele „cartonașe albastre”, a declarat președintele Gianni Infantino, adăugând că nu a avut cunoștință de această idee înainte ca ea să fie cunoscută de public, relatează Reuters.

Propunerea organismului de reglementare a fotbalului de a introduce „cartonașele albastre”, care oferă arbitrilor posibilitatea de a elimina jucători pentru 10 minute, a fost discutată cu FIFA la Adunarea Generală Anuală a IFAB, care a avut loc în Scoția.

„Nu se vor folosi cartonașe albastre. Acesta este un subiect inexistent pentru noi”, a declarat Infantino la sosirea la reuniunea IFAB de la Loch Lomond.

„FIFA se opune complet cartonașelor albastre. Nu am fost la curent cu acest subiect, în calitate de președinte al FIFA. Cred că FIFA are un cuvânt de spus în IFAB. Dacă vreți un titlu, acesta este <este cartonaș roșu la cartonaș albastru>”, le-a spus Infantino jurnaliștilor.

„Suntem întotdeauna deschiși să analizăm idei și propuneri. Dar, odată ce te uiți la ele, trebuie să protejezi și esența și tradiția jocului. Nu există cartonaș albastru”, a adăugat președintele FIFA.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *