Un bărbat a vrut să intre în țară cu pastile nedeclarate. Polițiștii timișeni i-au confiscat medicamentele

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa – I.T.P.F. Timişoara împreună cu inspectorii vamali au descoperit şi confiscat mai multe comprimate şi pastile, aflate sub control naţional, pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Bărbatul s-a prezentat la PTF Stamora-Moraviţa dorind să intre în țara noastră.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul făcut de specialiști. Ce substanțe generează cancerul

Cu ocazia controlului de frontieră, în bagajele cetățeanului sârb, în vârstă de 60 de ani, au fost găsite 90 comprimate Bromazepam, 50 pastile Diazepam şi 30 pastile cu inscripția Bensedin, substanţe aflate sub control naţional, înscrise în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Bărbatul a declarat că pastilele erau pentru uz propriu, neavând cunoștință de faptul că acestea sunt interzise pe teritoriul României.

CITEȘTE ȘI: Cutremurător. Elevă abuzată sexual ani în șir de iubitul mamei

Comprimatele au fost ridicate în vederea confiscării de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns