Un bărbat a suferit două accidente, în aceeași zi, și a ajuns de două ori la spital. Prima dată a fost lovit în timp ce se afla pe bicicletă, iar a doua oară era pieton

Un bărbat a suferit două accidente și a ajuns de două ori la spital. Prima dată a fost lovit în timp ce se afla pe bicicletă, iar a doua oară era pieton

Un bărbat a suferit două accidente, în aceeași zi, și a ajuns de două ori la spital. Prima dată a fost lovit în timp ce se afla pe bicicletă, iar a doua oară era pieton

Un bărbat de 74 de ani, din Dumbrăveni (județul Suceava), a fost implicat de două ori în accidente rutiere în decurs de numai câteva ore. Primul incident în care a fost implicat s-a consumat duminică, la orele amiezii, scrie monitorulsv.ro.

În timp ce se afla pe bicicletă, bărbatul din Dumbrăveni nu a observat la timp o autoutilitară marca Mercedes și a intrat în vehiculul respectiv.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal produs în Timișoara

A fost preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Era conștient, stabil hemodinamic, policontuzionat cu traumatism cranio-cerebral minor și contuzie toraco-abdominală.

După ce a fost tratat de medici a părăsit spitalul, dar avea să fie adus din nou la UPU. În jurul orei 19.30, bărbatul a traversat o stradă din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de un autoturism marca BMW, condus de un bărbat din Capu Câmpului.

Și de această dată a fost adus la spital de un echipaj SMURD. Acum era în stare gravă, politraumatizat, intubat și ventilat mecanic prezentând traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng.

În cazul primului accident ghinionistul nu consumase băuturi alcoolice, iar la al doilea eveniment nu s-a putut stabili din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Foto: arhivă cu rol ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *