Un bărbat a sfârşit sub roţile unui tren, în gara din Lugoj

accident tren

Un barbat a murit, marti seara, in gara din Lugoj. Martorii nefericitului accident sustin ca totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda si nimeni nu a putut face nimic sa ii salveze viata barbatului.

”Omul a tasnit pur si simplu din sala de asteptare. Am strigat la el, dar cred ca era prea disperat sa prinda trenul. Din cate am vazut era si baut”, a declarat unul dintre martori.

Reprezentantii CFR sustin ca vina a fost exclusiv a omului care a alergat pur si simplu dupa tren.

”Am fluierat, trenul s-a pus in miscare. Nu stiu ce a fost in capul lui. A cazut pur si simplu sub tren si a fost taiat in doua. L-a tarat cativa metri“, a declarat seful de tren.

Continuarea pe lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un bărbat a sfârşit sub roţile unui tren, în gara din Lugoj

  1. Astfel de accidente se intampla cam des in gara din Lugoj. Oare peronul ala din poza are dimensiunile legale? Oare au voie 2 trenuri sa intre in gara in acelasi timp din sensuri opuse unul langa celalalt in timp ce oamenii se aflau intre ele pe peron in conditiile in care gara are 4 sau 5 linii total functionale?

  2. Trenurile pot intra simultan in statie la acest tip de instalatii de semnalizare! Prostia omeneasca nu are nimic comun cu siguranta circulatiei. Pot fi si peroane mult mai mari dar nimic nu poate elimina riscul de a fugi dupa un tren in demaraj mai ales cand acesta este tractat de o locomotiva electrica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *