Un bărbat a primit interdicție la un restaurant mănânci-cât-poți pentru că mânca prea mult. „Mănâncă o tavă întreagă”

Un bărbat a primit interdicție la un restaurant mănânci-cât-poți pentru că mânca prea mult

Un vlogger chinez în domeniul culinar susține că a primit interdicție să mai intre într-un restaurant pentru că a mâncat prea mult, scrie BBC.

Bărbatul, cunoscut sub numele de Mr. Kang, a declarat pentru Hunan TV că a fost interzis în restaurantul Handadi Seafood BBQ din orașul Changsha, după câteva ospețe de pomină. La prima vizită la restaurantul de tip mănânci-cât-poți, el a mâncat, la o singură masă, 1,5 kg de picioare porc. Cu altă ocazie a mâncat la același local între 3,5 și 4 kg de creveți, potrivit propriilor declarații.

Mr. Kang se plânge că restaurantul îi discriminează pe cei care pot mânca mult. „Pot să mănânc mult, e asta o vină?”, a întrebat el, adăugând că nu face risipă de mâncare. Patronul restaurantului spune însă că Mr. Kang îl duce la sapă la sapă de lemn. „De fiecare dată când vine aici, pierd câteva sute de yuani”, a declarat patronul.

„Chiar dacă bea lapte de soia, poate să bea 20 sau 30 de sticle. Când mănâncă picioare de porc, mănâncă o tavă întreagă. Iar la creveți, de obicei oamenii folosesc clești pentru a-i lua, însă el folosește un platou ca să-i ia pe toți.” Patronul localului a mai spus că va interzice toți vloggerii în restaurantul lui.

Povestea lui Mr. Kang s-a viralizat pe rețelele sociale din China, ajungând la peste 250 de milioane de vizualizări pe Weibo, iar opiniile sunt împărțite. Unii spun că restaurantul nu ar trebui să fie de tipul mănânci-cât-poți dacă nu-și permite, în timp ce alții sunt solidari cu patronul.

Anul trecut, guvernul chinez a început o campanie împotriva influencerilor culinari, iar astfel de clipuri video ar putea fi interzise în întreaga țară. Acest lucru s-a întâmplat după ce președintele Xi Jinping le-a cerut oamenilor „să lupte împotriva risipei de mâncare”, în contextul îngrijorărilor privind o criză alimentară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *