Un bănățean a vrut să-și schimbe buletinul și a ajuns… la Popa Șapcă

Alina Gorghiu anunță propunerea legislativă „2 Mai”: Traficanții de droguri nu vor mai scăpa de închisoare

Un bănățean a vrut să-și schimbe buletinul și a ajuns… la Popa Șapcă

Dat în urmărire națională pentru că a dat bir cu fugiții după ce a primit o condamnare la închisoare cu executare, un contrabandist din Caransebeș a fost prins când a vrut să-și schimbe actul de identitate, scrie resita.ro.

Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați, în cursul zilei de miercuri, 3 mai, de către angajați ai Serviciului Public Local de Evidență a Persoanei, că o persoană care s-a prezentat în vederea preschimbării cărții de identitate figurează în baza de date ca fiind urmărită la nivel național.

CITEȘTE ȘI: Casa Verde Fotovoltaice. Trei zile au la dispoziție locuitorii din Regiunea Vest pentru înscrierea în program

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au identificat pe cel în cauză, un bărbat de 49 de ani, din Caransebeș, pe numele căruia era emis de Tribunalul Galați un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la contrabandă.”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Bărbatul a fost dus de polițiști la Penitenciarul Timișoara, în vederea executării pedepsei. Are timp berechet acum să-și planifice schimbarea buletinului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *