Un băiat de 17 ani, băut și fără permis, a furat o mașină și s-a luptat cu polițiștii, la Timișoara

În Timişoara, un “adolescent-problemă” le-a dat de furcă unor poliţişti care s-au trezit în fața unui caz ce sună mai degrabă a banc. Băiatul de 17 ani a furat o maşină, dar băut fiind şi fără carnet, a lovit două autoturisme. Poliţiştii l-au oprit, le-a fugit de sub nas pentru ca în final să fie izbit chiar în fața lor de un autoturism. Toată tevatura s-a încheiat în arest.

CITEȘTE ȘI: A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo. El s-a stins din viață răpus de coronavirus

Tânărul s-a urcat băut la volanul unei maşini pe care a furat-o dintr-o parcare din Timişoara. A lovit în plimbarea lui haotică două autoturisme, aşa că poliţiştii au pornit pe urmele lui şi au reuşit să-l oprească în trafic.

Agenţii se luptau să-i deschidă portiera, când adolescentul a accelerat şi a lovit şi maşina de poliţie. Scos într-un final cu forţa, a fost pus la pământ şi încătuşat. Şi totuşi povestea nu se încheie aici.

Tânărul a profitat că doi bărbaţi s-au apropiat de maşina poliţiei, iar cei doi agenţi s-au îndepărtat câţiva metri. Loveşte puternic portiera maşinii şi fuge! În goană însă, cu poliţiştii după el, individul a fost la rândul lui lovit de o maşină.

ănit, fugarul a fost transportat la spital.

Ramona Gâdea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Timişoara: “Policontuzii prin accident rutier, PCC acut închis afirmativ fără pierdere de conştiență, hematom cranian frontal stâng, plagă escoriată frontal stâng. Pacientul a fost supus unor investigaţii ulterior s-a decis externarea acestuia”.

Iar de la spital s-a întors în arestul poliţiei, de unde abia fusese eliberat după ce a fost bănuit de furturi din locuinţe. Între timp şi-a îmbogăţit dosarul mai ales că a condus băut şi fără permis.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş: ″A fost testat cu aparatul etilotest rezultant o valoare 0,74 mg/l alcool pur în aerul respirat”.

După toată această aventură adolescentul va fi dus în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

sursa: stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns