Un arădean a fost împușcat în picior de polițiști în urma unui conflict conjugal / Soția, polițistă, a cerut ajutor după ce bărbatul a devenit agresiv / A fost atacată și echipa de intervenție

aradean

Un arădean a fost împușcat în picior de polițiști în urma unui conflict conjugal / Soția, polițistă, a cerut ajutor după ce bărbatul a devenit agresiv / A fost atacată și echipa de intervenție

Un bărbat din Arad a fost împușcat în picior de către polițiști, după ce acesta a atacat forțele de ordine care au intervenit pentru a aplana un scandal în familie, anunță IPJ Arad.

Polițiștii au intervenit la o sesizare privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, victima fiind o polițistă din cadrul IPJ Arad. La fața locului polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care se manifesta agresiv, iar la un moment dat, acesta a lovit autospeciala de poliție, anunță IPJ Arad.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Carmen Șatran nu a fost eliberată din penitenciar. Ce spune avocatul studentei criminale

Individul a fost somat de polițiști să înceteze, fiind folosit spray-ul iritant lacrimogen, dar pentru că acesta nu s-a conformat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul nu s-a conformat nici de această dată, încercând să-l atace pe polițist, motiv pentru care acesta a executat un foc în direcția sa, glonțul rănindu-l la nivelul unui membru inferior. Individului i se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Din primele date a rezultat faptul că intre cei doi soți au mai avut loc certuri, dar nu au fost sesizate poliției.

Pe numele bărbatului au fost întocmite mai multe dosare penale în trecut pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență (7 dosare penale față de părinții săi și față de fosta soție), acesta a fost deținător legal de arme, dar i-au fost retrase în urma săvârșirii acestor infracțiuni, cvonform g4media.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *