Un angajat de la Ambulanţă a murit de Covid la doar 41 de ani

Un angajat de la Ambulanţă a murit de Covid la doar 41 de ani

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor deplâng moartea unui coleg, şofer pe ambulanţă, care a murit sâmbătă dimineaţa la vârsta de doar 41 de ani pe unul dintre paturile secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Oradea, conform ebihoreanul.ro.

„Încă un coleg de-al nostru a căzut la datorie răpus de COVID-19. Ca şofer profesionist pe ambulanţă, Florin şi-a făcut meseria până în ultimul moment ajutându-şi semenii. Dumnezeu să îl odihnească şi condoleanţe familiei!”, au scris reprezentanţii SAJ Bihor pe pagina oficială de Facebook, lângă o fotografia cu bărbatul.

Contactat de BIHOREANUL, dr. Liciniu Venter, managerul Serviciului de Ambulanţă Bihor, a spus că bărbatul avea doar 41 de ani şi, din cunoştinţele colegilor, nu avea alte afecţiuni. „Noi n-am ştiut să fi avut alte probleme. Avea 41 de ani. Toţi suntem afectaţi de această veste. De cel puţin 10 ani lucra la Ambulanţă”, a spus dr. Venter, adăugând că nu se ştie precis în ce context s-a infectat bărbatul cu virusul Sars-Cov-2.

Continuarea pe ebihoreanul.ro.

Foto: Facebook, SAJ Bihor


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un angajat de la Ambulanţă a murit de Covid la doar 41 de ani

Lasă un răspuns