Cum arată un oraş din România după ce primarul i-a pus pe asistaţii social la muncă. ”Am făcut un program strict”

marghita

Orașul bihorean Marghita a intrat în anul 2021 mai curat, după ce primarul i-a scos la muncă pe toți asistații social, pe baza unui program strict de muncă. Cei care nu se prezintă vor pierde ajutorul social.

CITEȘTE ȘI: Un angajat de la Ambulanţă a murit de Covid la doar 41 de ani

Asistaţii au adunat gunoaiele din parcurile oraşului, au măturat străzile şi parcările şi au curăţat şanţurile şi rigolele.

De asemenea, alături de angajaţii primăriei, au igienizat şi făcut reparaţii şi în clădirile oraşului, precum săli de sport sau case sociale, scrie eBihoreanul.

marghita 2

„Beneficiarii de ajutoare sociale au lucrat în principal la curăţenie în zonele verzi din oraş. Am făcut un program strict pentru fiecare beneficiar, iar cei care nu l-au respectat suportă consecinţele. Dacă un asistat social are cinci zile pe lună de lucrat şi se prezintă doar în patru zile, pierde ajutorul social”, a declarat primarul independent Mircea Sas Adăscăliței.

În luna decembrie, din cei 108 marghiteni beneficiari de ajutoare sociale, 18 au fost apţi de muncă, dar doar 16 au şi respectat programul impus de Primărie, aşa că doi nu vor mai primi de acum ajutorul de la stat.

„În luna noiembrie a fost la fel, două persoane au rămas fără bani”, a mai spus Sas-Adăscăliţii.

Primarul a mai spus că în perioada următoare va face verificări în cazul asistaţilor care nu sunt apţi de muncă, deoarece numărul lor este curios de mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Cum arată un oraş din România după ce primarul i-a pus pe asistaţii social la muncă. ”Am făcut un program strict”

  1. Poate fi un exemplu ,alaturi de amenzile aplicate raufacatoriror in dezordinea si lipsa curateniei localitatilor, ! Prestatie supravegheata la curatenie .!

  2. Foarte inteligent program..Se vede un primar gospodar si care se foloseste de resursele existente pe plan local..Bravo este un exemplu si pentru alte localitati..

  3. In alta comuna, asistatii hamalesc la primar acasa de ani de zile, pentru un castron de gulas.
    Iar acest babuin isi inpinge burtoiul cu genunchii,hi,hi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *