Un adolescent de 15 ani şi-a alergat un vecin de 57 de ani prin curte, l-a abuzat şi i-a furat şi banii, 5 lei

politia 22

Un adolescent de 15 ani şi-a alergat un vecin de 57 de ani prin curte, l-a abuzat şi i-a furat şi banii, 5 lei. A fost arestat în prima zi a anului.

Victima adolescentului e un bărbat de 57 de ani, vecin cu el, care a încercat să scape cu fuga, însă a fost prins de agresor. Cei doi sunt dincomuna vasluiană Dăneşti, iar faptele s-au petrecut cu trei zile înainte de Anul Nou.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, citaţie de Adevărul, agresiunea sexuală s-a petrecut în seara de 28 decembrie. Adolescentul de 15 ani s-a întâlnit cu victima în faţa porţii, unde au stat de vorbă şi au fumat câte o ţigară. La un moment dat, bărbatul de 57 de ani l-a invitat pe minor în locuinţă, să bea un pahar cu vin.

L-a agresat sexual pe vecin, i-a luat şi banii

Cei doi au intrat în casă şi minorul i-a propus gazdei să întreţină relaţii sexuale. La auzul propunerii, văzând că nu este vorba de o glumă, bărbatul de 57 de ani a luat-o la fugă. În curte a fost ajuns de minorul de 15 ani, care l-a târât în locuinţă, unde l-a obligat să întreţină relaţii sexuale.

La final, minorul a sustras din buzunarul victimei şi banii pe care îi avea: 5 lei!

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass media din cadrul IPJ Vaslui.

Agresorul, Sabin Teodor B., a negat acuzaţiile, afirmând că victima a fost de acord să întreţină relaţiile sexuale. Minorul este cunoscut ca un copil-problemă, a abandonat şcoala după 6 clase, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un adolescent de 15 ani şi-a alergat un vecin de 57 de ani prin curte, l-a abuzat şi i-a furat şi banii, 5 lei

Lasă un răspuns