Uluială în PNL Timiş, după anunţarea aspiranţilor la Consiliul Judeţean

PNL Timiş a definitivat lista aspiranţilor pentru poziţiile importante de la alegerile viitoare: consiliile locale, Consiliul Judeţean, Senat şi Camera Deputaţilor.

Termenul pentru depunerea candidaturilor a expirat, astfel că în cursă au rămas 29 de aspiranţi pentru Consiliul Local Timişoara, 30 pentru Consiliul Judeţean Timiş, 46 pentru Camera Deputaţilor şi cinci pentru Senat.

Cele mai aşteptate candidaturi erau cele pentru preşedinţia CJT, unde s-au înscris în cursă trei competitori: Ciprian Bogdan, Alin Nica şi Alin Popoviciu.

Candidaturile urmează a fi aprobate în Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş, după care vor fi validate în Consiliul Director Judeţean al filialei, cuvântul final urmând să-l aibă conducerea centrală a partidului.

O primă validare va avea loc sâmbătă, când primarii PNL Timiş vor decide pe care dintre cei trei aspiranţi îl preferă la CJT.

Interesant este că nici una dintre persoanele menţionate nu este percepută ca fiind din apropierea lui Nicolae Robu, fapt care a stârnit multă mirare în rândul activului de partid.

Totodată, liberalii sunt şocaţi şi de rapiditatea cu care s-a anunţat şi derulat depunerea candidaturilor, aceasta făcându-se, practic, de pe o zi pe alta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Uluială în PNL Timiş, după anunţarea aspiranţilor la Consiliul Judeţean

Lasă un răspuns