Ultimul concurs al anului

Lotul naţional de powerlifting al României, format din sportivi reprezentând cluburi din Timişoara şi Oradea şi însoţit de antrenorul Sorin Cazacu, conducător al delegaţiei tricolore, şi de arbitrul internaţional Valentin Pătru, va participa, sâmbătă, la Sport Festival Trencin.

Întrecerea va reuni sportivi din mai multe ramuri, aceştia urmând să concureze în şapte hale la Trencin, în Slovacia. Reprezentanţii ţării noastre vor participa la powerlifting şi la concursul de împins din culcat.

Vineri, la ora 20, se va desfăşura şedinţa tehnică, iar sâmbătă, în jurul prânzului, va fi dat startul competiţiei propriu-zise.

Bogdan Onolov (categoria 74 de kilograme, CS Caza Powerlifting Timişoara), Adrian Căluşeriu (categ. 105 kg, CS Caza Powerlifting Timişoara) şi Lupaş Florin (+120 kg, Oradea) vor încerca să facă o figură frumoasă la ultima întrecere din 2016.

„Este a doua prezenţă românească la Sport Festival Trencin, anul trecut am fost primii în clasamentul pe echipe. Este şi ultimul concurs la care participăm în 2016. Avem aşteptări mari de la Florin Lupaş, sperăm că el va bate noi recorduri. La Cupa Timişoara a împins, sâmbăta trecută, 290 de kilograme, aşteptăm ca în Slovacia să ridice mai mult de atât”, ne-a declarat Sorin Cazacu, antrenor, sportiv şi preşedinte la CS Caza Powerlifting Timişoara.

0 Comments

No Comment.