Ultima reprezentaţie din 2022: SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara va da piept cu fosta campioană CSM CSU Oradea

"Leii" din Banat înfruntă CSO Voluntari după sistemul "două din trei". Programul meciurilor

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara va da piept cu fosta campioană CSM CSU Oradea, în deplasare, miercuri, cu începere de la ora 17, în direct pe Digi Sport, Prima Sport şi FRB TV.

Partida contează pentru etapa a 12-a din Liga Naţională de Baschet Masculin Mozzart Bet – Conferinţa B. Se întâlnesc echipele din conferinţă cu cele mai puţine înfrângeri suferite: Timişoara – două, Oradea – una. Singurul eşec al bihorenilor a fost chiar cel din meciul disputat în tur la sala „Constantin Jude”, 77-73 pentru „leii” din Banat (16 octombrie).

„Dacă vorbim despre forma sportivă, putem afirma că Oradea este într-un vârf. Noi ne aflăm într-o perioadă în care nu suntem în cea mai bună formă, în orice caz nu în forma în care ne-am aflat la începutul sezonului, asta şi pentru că am jucat multe meciuri în această stagiune 2022-2023. În schimb, Oradea, care a început un pic ezitant, ca întotdeauna în scurt timp şi-a găsit forma potrivită. Este o echipă alcătuită din jucători cu foarte multă experienţă, trecuţi prin campionate şi competiţii puternice şi cu un antrenor serios”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Va fi ultimul meci al anului pentru cele două echipe, care sunt implicate şi în cupele europene, ambele reuşind să se califice în faza secundă – SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara în Alpe Adria Cup, iar CSM CSU Oradea în FIBA Europe Cup.

„Se anunţă a fi un duel interesant, dar trebuie să înţelegem că Oradea este favorită absolută, ceea ce nu înseamnă că noi nu vom juca încercând să ne apărăm şansele. Sunt obiectiv şi spun că Oradea este favorită absolută în primul rând datorită formei în care se află în acest moment, a lotului, dar şi a faptului că a continuat perioada de competiţie.

Noi am avut o oprire din data de 17 decembrie şi nici nu ştim ce înseamnă să nu joci zece zile. Altădată, în acest răstimp aveam trei meciuri disputate, nu pauză, aşa că trebuie văzut cum va reacţiona echipa. Una peste alta, nu trebuie dat epitetul de derby al Conferinţei B pentru acest meci. Nu este derby, mai sunt şase etape şi vor mai fi multe meciuri importante de disputat”, a mai spus Dragan Petricevic.

CITEȘTE ȘI: David Popovici, într-o companie selectă: Iga Swiatek, Armand Duplantis, Max Verstappen, Rafael Nadal, Kylian Mbappe, Novak Djokovic, Karim Benzema

Partida de miercuri va avea loc la sala „Antonio Alexe”, întrucât „Oradea Arena” găzduieşte, miercuri și joi, 28 și 29 decembrie, Trofeul Carpaţi la handbal masculin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *