Uber reacționează în urma scandalului dintre șoferii săi și taximetriștii timișoreni

Printr-un comunicat de presă trimis redacției, reprezentanții Uber România reacționează în urma scandalului care a avut loc între șoferii de la Uber și taximetriștii timișoreni.

„Condamnăm ferm actele de violență din ultimele zile, indiferent că au fost îndreptate împotriva șoferilor de taxi sau a șoferilor parteneri Uber. Am trimis un mesaj tuturor partenerilor noștri în care i-am sfătuit, în cazul în care sunt victima unor agresiuni, să apeleze imediat la 112, asigurându-i de tot sprijinul nostru.

Pe de altă parte, toți cei care inițiază conflicte sau dau curs provocărilor nu vor mai avea acces în aplicație – astfel de comportamente nu își au locul în comunitatea Uber. Suntem însă îngrijorați de numărul tot mai mare de agresiuni raportate de partenerii noștri în ultimele zile, de la șicane în trafic, atacuri cu ouă, mașini avariate până la atacuri fizice.

Facem apel la calm și dialog civilizat – oamenii au nevoie atât de taxi, cât și de servicii ca Uber, iar astfel de atacuri pun în pericol siguranța tuturor participanților la trafic”, au transmis oficialii Uber.

Reamintim că în noaptea de 27 spre 28 ianuarie arterele din Timișoara s-au transformat într-un teren de luptă al șoferilor de la Uber și al taximetriștilor. Aceștia s-au lovit, s-au urmărit în trafic și chiar au dorit să protesteze pe strada unde locuiește Nicolae Robu.

Răzvrătirea lor s-a lăsat cu amenzi și dosare penale, însă se pare că războiul dintre cele două tabere încă mocnește…


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Uber reacționează în urma scandalului dintre șoferii săi și taximetriștii timișoreni

  1. Ultimele fakenews: Uber va va transporta gratis timp de o săptămâna…pe relația pasajul Jiul – spitalul de urgentă ?

Lasă un răspuns