Turiști rătăciți pe Semenic. Au intervenit jandarmii montani

semenic 6

Prea multă nădejde și-au pus trei turiști în tehnologia modernă care i-a trădat și i-a făcut să se rătăcească în pădure. GPS-ul nu a mai funcționat, nu au mai avut semnal la telefon și nu au mai stiut unde se află. Norocul lor a fost că prietenii, îngrijorați, au sunat de la 112. Jandarmii montani au plecat în căutarea lor.  

”În seara zilei de 15 decembrie, efectivele Postului de Jandarmi Montan Văliug au fost alertate deoarece prin apelul unic de urgență 112 a fost sesizat faptul că trei tineri au plecat cu atv-urile, în zona Vila Klauss și nu s-au mai întors.

În jurul orei 21.50, un prieten al celor trei, a sunat să ceară ajutor, pentru că prietenii săi au plecat cu atv-urile într-o zonă greu accesibilă, au rămas fără baterie la GPS, iar în zonă nu au semnal la telefon. Echipajul de jandarmi a reușit să găsească persoanele în cauză în jurul orei 23.10, la aproximativ 15 km de localitatea Valiug. Cei trei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind conduși, în siguranță, în localitate” explică plt. maj. Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns