Tupeu nemărginit al unui șofer, în Timiș. Plăcuță de înmatriculare cu un mesaj sfidător

poza politie

Pentru unii conducători auto sfidarea și inconștiența la volan au devenit ceva la ordinea zilei. Elanul li se mai taie când se întâlnesc cu polițiștii. Așa s-a întâmplat și astăzi, la Jimbolia. Șoferul cu o plăcuță de înmatriculare care îi dovedea lipsa de bun simț s-a ales cu o amendă, pentru că inscripția era adevărată.

CITEȘTE ȘI: Fenomenul care ar putea duce la moartea a 83 de milioane de oameni în următorii 80 de ani

Polițiștii au oprit autotren pe Calea Moților din orașul Jimbolia, însă conducătorul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, polițiștii reușind oprirea lui la câteva străzi distanță.

În urma legitimării, polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 32 de ani din Biled, județul Timiș, care puses în geamul autotrenului un mesaj sfidător, sub forma unei plăcuțe de înmatriculare: „Am darul băuturii”.

 

Și daca tot se lăuda cu asta , polițiștii au hotărât să-l testeze, iar rezultatul a fost pe măsură, respectiv 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice au unui autovehicul sub influența alcoolului. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 lei pentru neoprire la semnalul organelor de poliție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *