Tupeu maxim! Trecere de pietoni blocată în centrul Timişoarei de doi şoferi

bizoni 8

Doi conducători auto au blocat, miercuri după-amiază, o trecere de pietoni din zona centrală a Timişoarei, la intersecţia străzilor Gheorghe Lazăr şi Sfântul Ioan.

Probabil, şoferii vor susţine că nu au observat zebra, din cauza faptului că şoseaua era acoperită cu zăpadă… No comment!

Oricum, din nefericire, în capitala Banatului sunt tot mai multe persoanele „descurcăreţe”, care încalcă legile cu nonşalanţă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Tupeu maxim! Trecere de pietoni blocată în centrul Timişoarei de doi şoferi

  1. Asta e nesimţire curată.Trebuia să nu le mascaţi numerele,să se vadă în toată prostia lor. Dar probabil că vă obligă codul deontologic.

    1. Uitat-te sa vezi si câte mașini de TM sunt parcate aiurea , in plus nefiind din oraș posibil sa nu știe ca acolo e trecere fiind acoperită si de zăpada …..sau poate ca nu a avut alta soluție …. Se știe ca in centru locurile de parcare sunt o problema .

      1. Daca ai facut scoala de soferi ar trebui sa sti ca la mai putin de 5 m de coltul unei intersectii este interzisa oprirea!

      2. Daca ai facut scoala de soferi ar trebui sa sti ca la mai putin de 5 m de coltul unei intersectii este interzisa oprirea!

  2. mai sunt doua masini in dreapta care blocheaza mai mult cu mult mai mult tupeu. au numere de TM. pe alea de ce nu le comentati?

Lasă un răspuns