Tupeu maxim! Cu bolizii pe trotuare

parcare timisoara 1

Tupeul unor şoferi din Timişoara poate fi cu greu înţeles de ceilalţi participanţi la trafic. Lipsa locurilor de parcare, adusă mereu în discuţie, nu este o scuză pentru cei care obişnuiesc să-şi lase maşinile în locuri interzise şi care pot, prin gestul lor, să pună în pericol alţi participanţi la trafic.

Degeaba s-au realizat străzi pietonale în zona centrală a oraşului, pentru că acestea au devenit locuri de parcare pentru unii conducători auto. Este cazul străzii Petre Ţuţea, în capătul căreia se află şi un indicator rutier prin care se specifică faptul că accesul este interzis oricăror vehicule.
bizon
Şoferii unor bolizi stau la coadă să intre şi să parcheze pe această străduţă.

Pe Augustin Pacha, aceeaşi poveste. Locul permite, aşadar e plin de maşini parcate.
strada-pacha
Nici staţiile mijloacelor de transport în comun nu sunt ocolite. În aceste zone se află oprite multe autoturisme pe… avarii.
parcare-aiurea
Cele mai aglomerate sunt zonele din jurul şcolilor. Convinşi că doar ei şi copiii lor folosesc strada, trotuarul şi trecerea pentru pietoni, unii părinţi, cu tupeu, parchează pe zebră sau chiar pe trotuar, blocând complet traversarea (foto sus).

E greu de înţeles ce logică există în capul acestor oameni care nu se gândesc că de la şcoală pleacă mulţi copii pe jos, nevoiţi să facă slalom printre vehicule. Poate că tupeul acestora e încurajat şi de faptul că autorităţile nu iau măsuri împotriva lor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tupeu maxim! Cu bolizii pe trotuare

  1. Am inteles rezultatele remarcabile obtinute in fiecare week-end de cei de la rutiera,dar in timpul saptamanii e …amnistie administrativa?ca nu se aude si nu se vede nici o amenda,desi din 5 in 5 metri cel putin un conducator auto comite o contraventie…Poate nu ar fi rau sa se mediatizeze zilnic,ce face politia rutiera,mai ales pe raza municipiului Timisoara,poate asa realizeaza participantii la trafic ca aceasta politie exista si in cursul saptamanii,nu doar in week-end-uri.PS.Exista contraventii care se sanctioneaza si in lipsa aparatului radar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *