Trupul mumificat al unui român găsit într-un spital din Italia. Era mort de 6 luni și nimeni nu știa de el

roman 2

O descoperire incredibilă a avut loc la spitalul Agostino Gemelli din Roma, unde a fost găsit trupul fără viață al unui bărbat român în vârstă de 45 de ani. Cadavrul zăcea printre conductele și firele electrice ale unei centrale termice situată la etajul al 8-lea al spitalului. Bărbatul era dispărut din luna august și se presupune, pe baza stării de descompunere a corpului, că decesul datează din acea perioadă.

CITEȘTE ȘI: Oameni răniți într-un accident de pe un bulevard aglomerat

Conform La Repubblica, bărbatul român se numea Hant Valer și era un om al străzii. Pe data de 10 august a anului trecut a fost însoțit de un voluntar de la Caritas și internat cu diagnosticul de ciroză la spitalul Gemelli. El avea și probleme grave de vedere. După ce i s-a făcut internarea la secția de urgență, românul a fost transferat la secția de Medicină Internă și Gastroenterologie și supus unei terapii adecvate, notează rotalianul.com

Numai după trei zile, pe 13 august, pacientul a cerut să-i fie oprit tratamentul, chiar dacă medicii păreau să-l fi convins că spitalizarea îi este benefică și trebuie continuată. În jurul orei 02:00 dimineața, bărbatul  a ieșit din secție și nimeni nu l-a mai văzut, în ciuda faptului că personalul sanitar l-a căutat peste tot, alertând și serviciul de securitate al spitalului. Nefiind găsit medicii au scris pe fișa de spitalizare: „externare voluntară”.

Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cui îi aparține responsabilitatea și cum a murit pacientul român. Una dintre ipoteze este că bărbatul ar fi intenționat să părăsească secția folosind ieșirea de urgență și din greșeală a căzut de la o înălțime de aproximativ 6 metri, murind pe loc. Însă, deocamdată, poliția nu exclude nicio ipoteză, nici măcar cea a omorului voluntar. Procurorul Stefano Luciani care se ocupă de caz a dispus autopsia trupului neînsuflețit.

Hant nu avea rude în Italia și nimeni după dispariția sa nu a mers la Gemelli să se intereseze de starea lui de sănătate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *