Trupul mumificat al unui român găsit într-un spital din Italia. Era mort de 6 luni și nimeni nu știa de el

O descoperire incredibilă a avut loc la spitalul Agostino Gemelli din Roma, unde a fost găsit trupul fără viață al unui bărbat român în vârstă de 45 de ani. Cadavrul zăcea printre conductele și firele electrice ale unei centrale termice situată la etajul al 8-lea al spitalului. Bărbatul era dispărut din luna august și se presupune, pe baza stării de descompunere a corpului, că decesul datează din acea perioadă.

CITEȘTE ȘI: Oameni răniți într-un accident de pe un bulevard aglomerat

Conform La Repubblica, bărbatul român se numea Hant Valer și era un om al străzii. Pe data de 10 august a anului trecut a fost însoțit de un voluntar de la Caritas și internat cu diagnosticul de ciroză la spitalul Gemelli. El avea și probleme grave de vedere. După ce i s-a făcut internarea la secția de urgență, românul a fost transferat la secția de Medicină Internă și Gastroenterologie și supus unei terapii adecvate, notează rotalianul.com

Numai după trei zile, pe 13 august, pacientul a cerut să-i fie oprit tratamentul, chiar dacă medicii păreau să-l fi convins că spitalizarea îi este benefică și trebuie continuată. În jurul orei 02:00 dimineața, bărbatul  a ieșit din secție și nimeni nu l-a mai văzut, în ciuda faptului că personalul sanitar l-a căutat peste tot, alertând și serviciul de securitate al spitalului. Nefiind găsit medicii au scris pe fișa de spitalizare: „externare voluntară”.

Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cui îi aparține responsabilitatea și cum a murit pacientul român. Una dintre ipoteze este că bărbatul ar fi intenționat să părăsească secția folosind ieșirea de urgență și din greșeală a căzut de la o înălțime de aproximativ 6 metri, murind pe loc. Însă, deocamdată, poliția nu exclude nicio ipoteză, nici măcar cea a omorului voluntar. Procurorul Stefano Luciani care se ocupă de caz a dispus autopsia trupului neînsuflețit.

Hant nu avea rude în Italia și nimeni după dispariția sa nu a mers la Gemelli să se intereseze de starea lui de sănătate.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns