Trupa timişoreană The Bandits lansează o melodie nouă și se pregătește de Gala UNITER

Trupa timişoreană The Bandits lansează o melodie nouă și se pregătește de Gala UNITER

Trupa timişoreană The Bandits lansează o melodie nouă și se pregătește de Gala Premiilor UNITER.

Nu Uita este numele piesei de pe albumul doi, iar membrii trupei, Sorin Stroie-chitară, Alexandru Munteanu-tobe, Tibor Aranyi-bass și Răzvan Munteanu-voce, au produs piesa la studioul Music Hub TM. Piesa este o baladă rock atipică pentru stilul The Bandits, este produsă de chitaristul trupei Sorin Stroie, masterizată de Remus Gașpar, iar videoclipul este produs de Darius Istrate.

Sâmbătă 25 mai, de la ora 21:00, The Bandits vor fi prezenți în cel mai vestic punct din Romania, localitatea Beba Veche, unde vor susține un concert în cadrul evenimentului Triplex Confinium, iar luni – 27 mai, vor ajunge la București pentru a participa la Gala Premiilor UNITER, unde sunt nominalizați la categoria Cea mai bună muzică originală si sound design, pentru spectacolul Exod, al Teatrului Naţional din Timișoara.

Cei care doresc să ne susțină, o pot face participând la votul publicului în link-ul de mai jos, sperăm să aducem premiul la Timișoara”, a declarat Răzvan Munteanu.

https://www.uniter.ro/votul-publicului-la-gala-premiilor-uniter-2024

The Bandits este un proiect muzical rock născut în plină pandemie, trupa a lansat în anul 2023 albumul Povesti din Pandemie și acum lucrează la albumul doi.

CITEŞTE ŞI: Zece proiecte din Timiș au fost admise la finanțare în cadrul programului pentru școli verzi, iar alte trei se află pe lista de rezervă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *