Trubadurii din Timișoara au astăzi spectacol. Festivalul Cântăreților Stradali are loc în oraș

Un eveniment cultural inedit va avea loc astăzi, în Piața Libertății, începând cu ora 17. Este vorba despre Festivalul Cântăreților Stradali, un proiect al Primăriei Timișoara, desfășurat prin Biroul Organizare Evenimente.

CITEȘTE ȘI: Inovație la spitalul de urgență: Mita cerută de medici sau serviciile proaste pot fi semnalate cu aparate speciale

„Sunt mulți oameni talentați care nu au avut șansa de a cânta pe o scenă. Sunt artiști ai străzii, care împărtășesc
din bucuria sufletului lor cântându-le celorlalți. Nimic nu poate fi mai minunat decât ca turiștii și locuitorii Timișoarei să simtă aerul boem al micii Viene ascultând sunetul unei viori în plin zgomot cotidian. Și nimic nu poate fi mai înălțător decât să asculți cântece devenite nemuritoare grație și acestor oameni. Surprindem zâmbete pe chipurile lor, chiar dacă cântă în frig ori în soare. O fac cu bucurie, pentru că e un mod de viață asumat. Ei nu cerșesc atenție, ci te fac să iubești arta. Vom simți și noi bucuria de a-i răsplăti, având unica șansă de a-i vedea pe toți, în același timp, în același loc”, explică organizatorii.

Dintre cei care cântă pe străzile Timișoarei, 13 le vor încălzi sufletele ascultătorilor cu muzică clasică, folk, rock sau folclor, care vor răsuna timp de patru ore.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns